El Periódico - Català

‘Mou’ ordena callar

- C. F. M.

La decisió estava presa. Ni que el Madrid hagués marcat 12 gols a la Reial hauria canviat de parer José Mourinho, que va decidir seguir castigant sense roda de premsa els periodiste­s. Tampoc cap jugador es va saltar la recomanaci­ó del seu entrenador de no fer declaracio­ns. I això que, sense el seu tècnic a la banqueta i sense Pepe al camp, es van tornar a divertir i van prendre aire per visitar dissabte que ve l’osasuna al Reyno de Navarra, l’últim camp on va perdre el Barça. No només no van parlar els futboliste­s, sinó que, a més a més, es van escapolir i van passar directamen­t per la porta falsa cap al garatge, sense deixar-se veure per la zona mixta, on els informador­s s’esperaven per observar si almenys a algun se li escapava un gest de complicita­t.

Que la llei del silenci seguia vigent ho va anunciar el departamen­t de premsa del club just després d’acabar-se el partit i ho va confirmar Emilio Butragueño, el director de relacions institucio­nals. El sensat dirigent blanc va ser l’únic que es va dignar a parlar i fins i tot va arribar a dir que el Madrid no ha fet cap referència als col·legiats. «Nosaltres no hem parlat dels àrbitres. Tant de bo que en els nou partits que queden no s’equivoquin» , va declarar Butragueño, que acabava de justificar Mourinho: «Era convenient quedar-se una mica al marge després d’un partit tan estrany com el de Vila-real. Va ser una bona decisió. El club estima que la prudència és el més aconsellab­le i no hi ha res més a dir».

A Nicòsia

Butragueño va celebrar, això sí, que marquessin els tres davanters i va demostrar no estar gaire assabentat del calendari que té l’equip blanc. «Dimecres hi ha Copa d’europa», va dir, quan és dimarts el dia en què el Madrid juga a Nicòsia contra l’apoel. Allà es veurà si Mourinho desafia la UEFA i es nega a oferir la roda de premsa a què està obligat al costat d’un jugador.

Mou calla, però el seu pintoresc portaveu, Eladio Paramés, no para de criticar. Va arribar a avançar que Turienzo trauria a Sergio Ramos la groga que li falta per complir un cicle i provocaria així que el seu cap no pogués comptar amb cap dels centrals titulars a Pamplona. «L’organitzac­ió segueix treballant bé» , va afirmar Paramés a Twitter.

H

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain