El Periódico - Català

El Nàstic anul·la l’hèrcules al Rico Pérez (1-3)

El Girona pot destituir Josu Uribe després del decebedor empat a Cartagena (1-1)

- RAFA GONZÁLEZ JORDI DANÉS

AJorge d’alessandro, el tècnic del Nàstic, ja li van sortint els números després de la sorprenent i necessària victòria d’ahir davant l’hèrcules al Rico Pérez (1-3). El segon triomf consecutiu del cuer (sis gols a favor i dos en contra) lluny de casa ha d’animar la plantilla catalana en la seva lluita per eludir el descens. El Nàstic haurà de confirmar la recuperaci­ó al seu camp, la seva assignatur­a pendent. El Girona va sumar un decebedor empat a Cartagena, un rival directe a la cua de la taula (1-1). Ramon Vilaró, el president del Girona, va donar a entendre que Josu Uribe podria ser destituït demà després de 10 jornades a la banqueta.

El Nàstic va fonamentar el seu extraordin­ari triomf a Alacant en la seva sorprenent finalitzac­ió. El conjunt català va arribar poc a l’àrea de Falcón, però els seus trets van ser letals. Fernando Morán, en dues ocasions, i Rodri Gimeno (dos exfutbolis­tes de l’hèrcules) van ser els encarregat­s de donar la segona victòria seguida al Nàstic lluny de casa.

El Girona va començar marcant en el transcende­ntal partit davant el Cartagena (Coro, m. 7), però no va saber conservar l’avantatge per la falta de pólvora en la segona meitat després del gol de l’empat de Collantes (m. 38). Ramon Vilaró, el president del Girona, no va voler certificar la continuïta­t d’uribe. Podria ser destituït després de sumar 8 punts de 30.

El Sabadell va salvar un punt en el temps d’afegit a la Nova Creu Alta gràcies a l’encert del francès Florian (2-2), informa Mario Patinyo. El quadro de Lluís Carreras es va aprofitar de la inferiorit­at numèrica del Cartagena (Badía va ser expulsat en el minut 79) per empatar. Hidalgo (m. 42) va marcar l’altre gol.

H

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain