El Periódico - Català

El Barça pateix per guanyar en la pròrroga a Valladolid

Navarro acaba rescatant els blaugranes en el seu partit 500 a L’ACB

- ROGER PASCUAL

Enmig de la sèrie de quarts de final de l’eurolliga, després de dos durs polsos amb l’unics Kazan i abans d’iniciar un viatge a territori rus per seguir l’eliminatòr­ia dimarts, al Barça li tocava ahir anar a Valladolid. Els blaugranes van afrontar aquesta molesta escala sense els perjudicat­s Ndong i Pete Mickeal i intentant reservar energies. Amb el cap ficat en el fred que l’espera a Kazan van començar gèlids i van anar a remolc del cuer tot el partit. A un segon del final Fran Vázquez va forçar la pròrroga i, entre Navarro, Lorbek i Ingles, van evitar que el líder patís la tercera derrota en els quatre últims partits de Lliga.

/ MALES SENSACIONS Un enfrontame­nt que va confirmar el que apuntaven les derrotes davant el modest Gran Canària i el Cajasol: que l’equip no està bé. El Valladolid, amb Borchardt (19 punts i 9 rebots) al capdavant, va imposar la seva superiorit­at sota els taulers davant l’absència de Ndong i va obligar Xavi Pascual a de- manar el primer temps mort (19-8, m. 5). El tècnic barcelonis­ta va donar entrada a Joe Ingles, que davant l’espessor general va decidir assumir el protagonis­me. El desè punt de l’aler australià (19 punts) va igualar el xoc a 29-29 però el Barça no va obtenir el primer avantatge del partit fins al final del tercer quart (49-50, m. 28).

Els de Valladolid, que veuen cada vegada més a prop el descens, van posar molta més intensitat en el xoc i van seguir controlant el marcador fins a l’últim minut de l’enfrontame­nt. Huertas va fallar, amb 70-71, un triple a falta de 23 segons i el base brasiler va fer falta personal sobre Uriz, que va fer els dos tirs lliures (73-70). Navarro no es va equivocar des de la línia de personal però a Diego García li va tremolar el pols en el segon tir lliure. Lorbek no va embocar un triple que semblava consumar una nova derrota però Vázquez va agafar el rebot i va forçar la pròrroga (74-74).

Semblava que el pitjor havia passat, sobretot després que els tirs lliures de Lorbek (22 punts) i els triples d’ingles obrissin una bretxa de set punts que semblava definitiva (7986). Però encara quedava patir una mica més. Repetint el guió, Huertas va tornar a fallar un triple a falta de 23 segons i Diego García el segon tir lliure. Navarro (23 punts) va tornar a ser líder i va acabar tancant el debat en el seu partit 500 a L’ACB a l’anotar el vuitè tir lliure sense error.

/ LA LLUITA PELS ‘PLAY-OFF’ L’assignia Manresa i la Penya visiten avui la pista del CAI Saragossa (12.15 hores, Esport3) i el Blusens Obradoiro (20.00 hores) amb l’objectiu de seguir somiant amb els play-off.

H

 ??  ??
 ?? EFE / NACHO GALLEGO ?? Eidson mira d’anotar davant l’oposició d’hernández-sonseca.
EFE / NACHO GALLEGO Eidson mira d’anotar davant l’oposició d’hernández-sonseca.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain