El Periódico - Català

El jutge ajorna la declaració de Rosell fins al 22 de juliol

-

El jutge de l’Audiència Nacional Pablo Ruz ha ajornat al dimarts 22 de juliol la declaració de Sandro Rosell com a imputat per un delicte fiscal i d’apropiació indeguda en el fitxatge de Neymar a petició del seu advocat. L’expresiden­t del Barça estava citat divendres que ve, però el magistrat ha acceptat la sol·licitud del lletrat Ignacio Ayala, que té un judici en aquelles dates, com ha acreditat amb una interlocut­òria de l’Audiència Provincial de Madrid.

L’ajornament de la declaració de Rosell ha motivat que s’hagi posposat també al 22 de juliol la compareixe­nça del representa­nt legal del Barça, Antonio Rossich, que haurà de respondre davant el jutge Ruz del delicte fiscal imputat al club per un presumpte frau de 9,1 milions en la contractac­ió del davanter. Aquesta quantitat podria augmentar a 11,7 milions si es confirma la possible defraudaci­ó de 2,6 milions d’euros més per a l’exercici del 2014, que «amb matisos» ha detectat l’Agència Tribu- tària. El Barça ja va fer una regularitz­ació voluntària de 13,5 milions d’euros.

En aquesta mateixa resolució, Ruz també va acordar preguntar a les parts sobre la procedènci­a de dirigir el procedimen­t a les persones intervinen­ts en els diferents contractes, cosa que podria afectar Josep Maria Bartomeu, Javier Faus i el pare de l’estrella.

H

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain