El Periódico - Català

Lebron James exerceix d’estrella i condueix els Heat a l’empat

Miami guanya a San Antonio per 96-98 amb 35 punts de la seva figura

- L. M.

Tres dies després de rendir-se a les rampes i al col·lapse físic en el debut de la final, Lebron James es va reivindica­r com la gran estrella de la Lliga i va conduir el seu equip, els Miami Heat, al triomf a la pista dels San Antonio Spurs (96-98) per igualar a un la final de la NBA. James, de 29 anys, va acabar el partit amb un doble-doble: 35 punts, 10 rebots, tres assistènci­es i dues recuperaci­ons de pilota, per tornar l’avantatge de camp als Heat, que exerciran d’amfitrions en els dos pròxims partits de la final: aquesta mateixa nit i dijous.

«La meva responsabi­litat és que l’equip guanyi», va explicar James. «Hem aconseguit el triomf i això és el que compta, el que ha passat durant els últims dies amb les crítiques a la meva persona és una cosa que no m’afecta».

«Tots sabem que necessitem alguna cosa més de James quan els partits estan igualats i això és el que ha passat», va admetre Wade, que va desta- car també l’aportació de companys com el veterà aler Rashard Lewis (14 punts) i Chris Bosh, que en va aconseguir 18, inclòs el triple decisiu que va decantar la victòria.

Tony Parker va liderar els Spurs amb 21 punts i 7 assistènci­es, mentre que el veterà Tim Duncan va aportar 18 punts i 15 rebots i l’argentí Manu Ginóbili, 19 punts. No en van tenir prou uns Spurs que havien tingut 11 punts d’avantatge i es van acabar col·lapsant en l’últim minut, quan va arribar el triple de Bosh.

H

 ??  ?? James bota amb Leonard.
James bota amb Leonard.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain