El Periódico - Català

«El gol de Suïssa era falta», es queixa Coutinho

-

«Això és una Copa del Món...» Darrere d’aquesta obvietat, Philippe Coutinho, l’heroi del Brasil amb aquest gol que il·luminava l’esperança del seu país, assumia l’error comès en una pobra segona meitat quan Suïssa va aconseguir el gol de l’empat. Un gol molt protestat perquè Zuber, just abans de connectar el seu cop de cap, va empènyer Miranda, l’excentral del Atlètic que ara milita a l’Inter de Milà.

«Ha sigut falta», es va queixar el jugador blaugrana, lamentant que el col·legiat mexicà no detectés aquesta empenta del davanter suís. «¿El meu gol? El més important és jugar bé i aconseguir un resultat positiu», va comentar Coutinho.

Ni una cosa (jugar bé) ni l’altra (guanyar) no va fer el Brasil a Rostov, incapaç d’aprofitar l’avantatge inicial que li concedia el golàs de Coutinho. «Ara ens hem de centrar en els dos pròxims partits», va afirmar després el futbolista del Barça, assumint que arribaran les crítiques al seu país per no haver trobat respostes, més enllà del seu increïble xut amb la dreta, per trencar la intel·ligent defensa suïssa.

AUTOCRÍTIC­A «Sabíem que no seria fàcil», va admetre Miranda, la víctima d’aquesta empenta que va deixar retratada la debilitat defensiva de la selecció de Tite. No tant perquè l’àrbitre no apreciés aquesta acció il·legal, sinó perquè Alisson, el porter, també va llegir amb intel·ligència el que reclamava el córner dels suïssos. «Hauria pogut assenyalar l’empenta, perquè, a més, tenien el vídeo, però tant l’àrbitre com els que veuen el vídeo van pensar que no n’hi ha hagut per a tant».

«Em van empènyer, però per desgràcia els àrbitres no ho van veure. Hem de jugar millor», diu el central Miranda

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain