El Periódico - Català

Neymar rep 10 faltes i voreja el rècord del Mundial

-

Se sabia, com així va anunciar Tite, que Neymar no estava bé físicament. El que no se sabia és que estigués lluny de la seva millor condició, com es va demostrar en el duel inaugural del Mundial. Unit, a més, a l’aclaparado­r marcatge que va rebre el davanter del París SG. Tan angoixant que va rebre 10 faltes en els 96 minuts de partit. Tot i no estar bé. Neymar va resistir tot el partit perquè Tite entenia que la seva sola presència intimidari­a Suïssa. Però el tècnic es va equivocar.

Es va equivocar perquè el marcatge va ser tan estret que no es va veure Neymar, obsessiona­t també a portar la pilota des de molt enrere, cosa que afavoria la defensa suïssa. «No, no hi havia un pla de fer faltes per frenar Neymar», va argumentar Vladimir Petkovic, el selecciona­dor de Suïssa. «La majoria de duels van ser trets de manera neta i correcta. Va ser un dels ingredient­s utilitzats per neutralitz­ar Neymar», va afegir Petrovic.

MITGES ESQUINÇADE­S / Aquestes paraules queden, no obstant, desmentide­s per la força de les dades: 10 faltes va rebre Neymar. Va quedar, per tant, a només una de les 11 que Tunísia va fer en el Mundial de França-98 a Alan Shearer, el davanter d’Anglaterra. Castigat per tanta falta, el joc de Neymar, a qui li van esquinçar també una mitja, no va tenir la continuïta­t necessària i va necessitar més d’una hora per fer el seu primer xut a porta. Neymar va generar perill en l’últim quart d’hora amb un xut llunyà (m. 77) i un cop de cap a l’interior de l’àrea (m. 87). No va poder ser Neymar. Ni

Ney.H el van deixar ser

Perseguit per la defensa suïssa, es va quedar a una falta de les 11 que va rebre Shearer a França-98

 ?? EFE / SEBASTIÃO MOREIRA ?? Coutinho evita l’entrada del suís Behrami, ahir a la nit a Rostov.
EFE / SEBASTIÃO MOREIRA Coutinho evita l’entrada del suís Behrami, ahir a la nit a Rostov.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain