El Periódico - Català

Un altre partit

-

Un gol de falta del defensa serbi Aleksandar Kolarov va ser suficient per fer caure la fortalesa de Costa Rica i la porteria ben defensada per Keylor Navas. El gol va significar la derrota dels ticos i una dura garrotada per a les expectativ­es d’un equip que aspira, almenys, a repetir els quarts de final del Brasil 2014.

Costa Rica: Navas, Gamboa, Acosta, González, Duarte, Calvo, Venegas (Bolaños, m. 60), Guzmán (Colindres, m. 73), Borges, Bryan Ruiz, Ureña (Campbell, m. 67). Sèrbia: Stojkovic, Ivanovic, Kolarov, Tosic, Milenkovic, Milivojevi­c, Ljajic (Kostic, m. 70), Matic, Milinkovic-Savic, Tadic (Rukavina, m. 83), Mitrovic (Prijovic, m. 90).

Gol: 0-1, Kolarov (m. 56).

Àrbitre: Melang Diedhiou (Sen). increïbles», assegura el seu agent, Mateja Kezman.

La d’ahir contra Costa Rica va ser tan sols la seva cinquena internacio­nalitat absoluta. Tot i que va destacar en la primera meitat, que va tancar amb una espectacul­ar xilena, no va ser el millor partit del Sergent, que amb Sèrbia ocupa una posició més avançada que a la Lazio. Tot i que la seva qualitat li permet desenvolup­arse per tot el mig del camp, fa més mal incorporan­t-se a l’atac que instal·lat com a segona punta, el paper que li reserva Mladen Krstajic.

COSTA RICA SÈRBIA

0 1

Pilota de Bronze sub-20

Malgrat la seva joventut, la fama de Milinkovic-Savic ve de lluny. Fa anys que Sèrbia està il·lusionada amb una fornada de jugadors (entre ells, Mitrovic, el nou titular) que va ser campiona d’Europa sub-19 el 2013 contra la França de Laporte i Rabiot i campiona del món sub-20 el 2015 contra el Brasil de Gabriel Jesús. En aquesta última cita, Sergej va ser elegit Pilota de Bronze, darrere del malià Adama Traoré (avui al Mònaco) i del brasiler Danilo (City).

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain