El Periódico - Català

Novetats

- De Anxos Fazáns. Amb Xiana Arias i Xosé Barato. De Rafael Espigares. De Ofir Raul Graizer. Amb Zohar Shtrauss. De Christian Petzold. Amb Franz Rogowski i Paula Beer. De Jean-Michel Cousteau. De Valérie Lemercier. Amb Valérie Lemercier. De Abby Kohn i Marc

A estación violenta. Colmillo blanco. El repostero de Berlín. En tránsito.

Las maravillas del mar. Los 50 son los nuevos 30. No dormirás.

¡Qué guapa soy! Race 3.

7 Din Mohabbat In. Western.

ADe Gustavo Hernández. Amb Belén Rueda i Eva De Dominici. ►ALANIS.

De Anahí Berneri. Amb Sofia Gala Castiglion­e i Dante Della Paolera. 16 Anys. Argentina. 2017. DRAMA. 82 min. L'Alanis és treballado­ra sexual, té un fill i comparteix pis al centre de Buenos Aires amb la Gisela. Les dues dones tenen cura del nadó i reben els seus clients a l'apartament. Tot canvia quan dos inspectors municipals irrompen al seu domicili i detenen la Gisela acusada de tràfic de persones.

►ALGO

De David Foenkinos i Stéphane Foenkinos. Amb Karin Viard i Dara Tombroff. 7 Anys. França. 2017. COMÈDIA DRAMÀTICA. 102 min. La Nathalie és una agradable professora divorciada que, en plena crisi de la mitjana edat, comença a sentir una gelosia exagerada envers les persones del seu entorn. El canvi de personalit­at dràstic de la Nathalie té conseqüènc­ies inesperade­s per als seus veïns, col·legues i amics. ►ÁNG★L★S

De Michael Curtiz. Amb James Cagney i Pat O'Brien. Apta. Estats Units. 1938. DRAMA. 97 min. Un sacerdot de barri intenta evitar per tots els mitjans que un poderós gàngster corrompi un grup d'adolescent­s d'un barri desfavorit.

B►BASADA De Roman Polanski. Amb Emmanuelle Seigner i Eva Green. 12 Anys. França. 2017. THRILLER. 100 min. La Delphine és una sensible i turmentada novel·lista d'èxit, paralitzad­a davant la idea d'haver de començar a escriure un nou llibre. El seu camí es creua llavors amb el de l'Elle, una jove encantador­a, intel·ligent i intuïtiva. ►COLMILLO

De Rafael Espigares. Apta. França. 2018. ANIMACIÓ. 90 min. Ullal Blanc és un gos llop salvatge que creix a la majestuosa i salvatge extensió del territori del Yukon, al nord-oest canadenc. Posteriorm­ent s'uneix a Castor Gris i la seva tribu nativa americana. Tanmateix, víctima de la crueltat humana, Castor Gris es veu forçat a vendre'l a un nou amo, cruel i sense cor. ►CORPORAT★.

De Nicolas Silhol. Amb Céline Sallette i Lambert Wilson. 12 Anys. França. 2017. DRAMA. 95 min. L'Emilie ha estat recentment contractad­a per Stéphane Froncart com a cap de recursos humans de la multinacio­nal Esen per la seva falta d'escrúpols. La seva missió és aconseguir que els empleats que l'empresa ja no vol renunciïn ells mateixos, perquè aquesta no sigui acusada d'acomiadar centenars de treballado­rs.

►CUJO.

De Lewis Teague. Amb Dee Wallace i Daniel Hugh Kelly. 13 Anys. Estats Units. 1983. TERROR. 93 min. En una petita població nord-americana, una ratapinyad­a mossega un afable gos Sant Bernat i li encomana la ràbia. A mesura que avança la malaltia, el gos es torna més i més agressiu, fins arribar a terroritza­r tot el veïnat.

D►D★ADPOOL De David Leitch. Amb Ryan Reynolds i Josh Brolin. 18 Anys. Estats Units. 2018. ACCIÓ. 119 min. Després de sobreviure a un atac boví gairebé mortal, un cuiner desfigurat lluita per complir el seu somni de convertir-se en el cambrer atractiu de First Dates, mentre s'acostuma a haver perdut el sentit del gust. Buscant afegir quelcom picant a la seva vida, el Wade ha de lluitar contra ninjes, yakuzes i un ramat de gossos sexualment agressius.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain