El Periódico - Català

Tot el que no s’ha explicat del final de ‘Supervivie­ntes’

-

Aquest ha sigut el Supervivie­ntes de Sofía Suescun, omnipresen­t durant els tres mesos de concurs de Tele 5 a Hondures. Per això, que resultés triomfador­a dijous passat no ha sigut una sorpresa per a ningú. La jove ha fet història al guanyar els dos realities estrella de Mediaset en dos anys.

Portar la samarreta amb què va vèncer el Gran Hermano 16 li va donar sort i va tornar a repetir la gesta, arrabassan­t-li la glòria a Logan, que ja es veia amb el xec de 200.000 euros a la mà. Aquesta setmana ella és la portada de la revista Rumore, en la qual el periodista Gustavo González explica el que no es va veure en els dos dies de gala final, els secrets dels concursant­s, com afronten el futur, quins són els seus plans i altres interiorit­ats, com que el premi es quedarà en 114.245 euros després dels impostos.

La revista, que arriba aquest dilluns als quioscos, també explica el moment que viu María Jesús Ruiz. La model s’enfronta als suposats maltractam­ents del seu ex, Gil Silgado, i a les presumptes infidelita­ts del seu actual nòvio, Julio Ruz. A més, explica la situació vergonyosa provocada per la cantant Amaia Montero (i per la qual ha demanat perdó) en el concert de presentaci­ó del seu disc Nacidos para crecer a Renedo de Piélagos (Cantàbria). L’ajuntament amenaça de demandar-la.

☰ Gabrielle Russier.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain