El Periódico - Català

El xou de Jorge Javier

El presentado­r de ‘Supervivie­ntes’ porta a BCN una comèdia musical

- ÁLEX SOTILLOS

Després de produir l’obra teatral Miguel de Molina al desnudo i iniciar la seva carrera com a actor a Iba en serio, Jorge Javier Vázquez coprotagon­itza Grandes éxitos, una comèdia musical escrita i dirigida per Juan Carlos Rubio(El Príncepe de Maquiavel, Lorca) en què el mediàtic presentado­r de Supervivie­ntes i Sálvame s’interpreta a si mateix i fa gala de l’humor satíric que el caracterit­za perquè el públic passi una bona estona mentre canta boleros i balades. Actuarà amb l’actriu Marta Ribera (Los sueños de Quevedo, Jekyll i Hyde), al Teatre Tívoli de Barcelona, des del 20 fins al 29 de juliol.

«Tota la meva vida havia somiat actuar en un teatre, i gràcies a Juan Carlos Rubio vaig poder fer-ho, primer a Iba en serio i, ara, a Grandes éxitos», explica un Vázquez agraït. «És il·lusionant començar de zero en una nova professió. Apareixen noves pors i insegureta­ts i lluitar-hi et fa sentir molt viu», sentencia.

GRAVAR UN DISC En la comèdia musical, Jorge Javier (Badalona, 1970) accepta gravar un disc sempre que es compleixin tres condicions: que es digui Grandes éxitos, cosa que resulta irònica, ja que es tracta del seu primer àlbum; que es gravi en un teatre amb música en directe, i que formi un duo amb la famosa cantant Blanca del Bosque, a la qual dona vida Ribera. Tots dos van ser amics incondicio­nals fins que el seu vincle es va trencar (en la ficció) quan Blanca va visitar el plató de Sálvame i l’estrella de Mediaset no la va protegir de les terribles (i certes) acusacions dels col·laboradors.

Jorge Javier confessa que Amistad imperfecta, de Juan Carlos Rubio i Julio Awad, és la cançó que més l’emociona de les que interpreta en la comèdia musical: «Hi ha un moment molt bonic en què Marta i jo la cantem junts al ritme del piano. Als assajos no podia ni interpreta­r-la, perquè

«M’ho passo genial estant solter. Estar solter a l’estiu és que et toqui la loteria dues vegades», afirma

no parava de plorar.»

Pel que fa a Supervivie­ntes, acabat de finalitzar, i davant de les acusacions de trampa que han llançat multitud d’usuaris de xarxes socials, Jorge Javier defensa que Sofía Suescun és la justa guanyadora, igual que ho hauria sigut qualsevol dels altres tres finalistes (Logan, Raquel i Sergio).

«Durant les primeres setmanes, Sofía era un terratrèmo­l insuportab­le. Però amb el pas dels programes s’ha convertit en una excel·lent concursant. Com a superviven­t va guanyar quan va aguantar gairebé 11 minuts a la nòria salvatge amb Logan», argumenta l’estrella de Mediaset. «Ha enganxat el públic mostrant les seves emocions i s’ha enfrontat a situacions complicade­s amb Hugo i Alejandro», afegeix.

Mediaset es planteja que el jutge de Got talent inauguri el primer tron gai de MyHyV (Mujeres y Hombres y Viceversa). Jorge Javier assegura que li agradaria que els seus futurs pretendent­s «tinguessin entre 25 i 35 anys, que estiguessi­n contents amb la seva vida, sense mals rotllos existencia­ls, sense gaire barba ni gaire pèl i que anessin habitualme­nt al gimnàs». Encara que hagi flirtejat amb el mestre Joao, que li va llegir les natges diumenge passat a la gala de comiat de Supervivie­ntes, «no entra dins del que estic buscant. Encara que no puc dir d’aquesta aigua no en beuré, però em sembla que ell ara està ocupat», aclareix.

Tot i així, ara mateix prefereix disfrutar de l’estiu: «M’ho passo genial estant solter i vull continuar passantm’ho bé». Segueix els consells de Suso, extronista de MyHyV i exconcursa­nt de Supervivie­ntes 2016, que va elogiar la solteria en un missatge privat que va enviar al presentado­r d’èxit: «Estar solter a l’estiu és com que et toqui la loteria dues vegades».

 ?? FERRAN SENDRA ?? Jorge Javier Vázquez, en la presentaci­ó de ‘Grandes éxitos’, ahir a Barcelona.
FERRAN SENDRA Jorge Javier Vázquez, en la presentaci­ó de ‘Grandes éxitos’, ahir a Barcelona.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain