El Periódico - Català

Un mil·lennista deixeble d’Aznar i Aguirre

-

Diu que va a totes i que no pensa llançar la tovallola abans de la votació dels afiliats, el 5 de juliol. Pablo Casado considera que ha arribat el moment de la seva generació, «la dels mil·lennistes», i que demana l’oportunita­t de passar a la primera línia de la política sense deixar de comptar amb els pesos pesants del partit. Segons la seva opinió, el «cicle» que represente­n tant Soraya Sáenz de Santamaría com María Dolores de Cospedal ja s’ha acabat i ara és necessari que es posin al capdavant persones com ell, que acumulen 15 anys en el partit i ja se senten fortes per dirigir la formació. I re-

marca que no ho fa en un moment «dolç», com podria haver sigut el 2011, quan Mariano Rajoy va guanyar amb majoria absoluta. Ho fa «en el pitjor moment» del PP, apunten fonts del seu equip.

Casado defensarà els pròxims dies que ell és el millor representa­nt de «la unitat» que necessita el partit en aquests moments i que ha demostrat que sap avançar sense trencar. Apadrinat per José María Aznar i Esperanza Aguirre, l’encara vicesecret­ari de Comunicaci­ó (deixarà el càrrec divendres, quan sigui proclamat precandida­t) no ha renegat mai dels seus inicis amb els dos veterans del partit. «Sempre he intentat unir i ser l’argamassa de molts projectes polítics», va declarar ahir. Per fer-ho, va demanar una participac­ió «massiva» dels afiliats.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain