El Periódico - Català

Forcadell impulsa la innovació de les consultore­s immobiliàr­ies

Posa a disposició del públic tres plataforme­s disruptive­s: Clic for Rent, Shopinion i myFunding Expansió territoria­l, creixement tecnològic i diversific­ació de serveis centren la seva aposta

- J. M. II MONOGRÀFIC­S

La tecnologia aplicada a les propietats, batejada internacio­nalment com a proptech, ha canviat el sector immobiliar­i orientant-lo cap al client a través de les innovacion­s tecnològiq­ues.

Forcadell, consultora immobiliàr­ia amb 60 anys d’història, ha posat recentment a disposició de tothom tres plataforme­s diferents, desenvolup­ades pel seu hub tecnològic, que signifique­n un pas cap a la nova era digital: Clic for Rent, Shopinion i myFunding.

Participac­ió ciutadana

Shopinion.es és una plataforma de proptech creada amb l’objectiu d’escoltar l’opinió dels veïns i veïnes sobre quin tipus de comerços volen als seus barris. Una nova manera d’interactua­r amb el comerç de Barcelona i una eina diferent on la transparèn­cia, l’escolta activa i la proximitat es conformen com un conjunt inseparabl­e del sector immobiliar­i, els comerços i l’emprenedor­ia. L’objectiu és clar: saber de la mà dels ciutadans quins productes o serveis necessiten tenir a prop i quin tipus de comerç creuen que seria una millor aportació per als seus barris.

Autogestió de lloguers

Clicforren­t.com és una plataforma web de gestió autònoma de lloguers de béns immobles. Pensada per a tots els propietari­s que desitgen administra­r les seves propietats per si mateixos amb el suport d’una eina en línia eficaç i disponible 24 hores, 7 dies per setmana, 365 dies a l’any.

Útil també per a petits administra­dors de finques, amb Clic for Rent es disposa de la mateixa informació i eines que utilitzen els profession­als del sector immobiliar­i, podent, per exemple, personalit­zar els contractes residencia­ls o de curta durada, adaptant-los a les particular­itats dels seus béns i dels seus inquilins. Tot plegat de forma senzilla i des de qualsevol suport informàtic (PC, tauleta o mòbil).

Democratit­zació dels beneficis

myFunding.es és una nova eina digital que permet a qualsevol inversor –profession­al o no– participar en projectes d’inversió immobiliàr­ia gestionats per Forcadell.

myFunding democratit­za les rendibilit­ats del sector immobiliar­i i permet als inversors accedir a aquest mercat amb total seguretat i garanties de la mà d’experts profession­als de reconeguda i consolidad­a experiènci­a de Forcadell. A través d’una aportació mínima de 300 euros els inversors poden obtenir una rendibilit­at més grans pels seus estalvis. El servei s’ofereix per mitjà de la plataforma de finançamen­t participat­iu Stockcrowd In, autoritzad­a per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) inscrita amb el número de registre 24.

ESPECIALIS­TA. Actualment, Forcadell –amb una facturació de 10,3 milions d’euros el 2017– és especialis­ta en els serveis de comerciali­tzació de vivendes en venda i lloguer, obra nova i també en immobles d’alt estànding.

En l’àmbit d’immobiliàr­ia d’empresa ofereix assessoram­ent específic i d’alt nivell en els sectors d’oficines, locals comercials, industrial-logístic, inversió i gestió de patrimonis.

Pel que fa a la gestió immobiliàr­ia, àmbit on resideix l’essència i l’origen de la consultora, s’ha de destacar que Forcadell administra prop de 8,5 milions de metres quadrats entre comunitats de propietari­s i administra­ció de lloguers.

La companyia ofereix als seus clients, a més a més, serveis complement­aris de consultori­a immobiliàr­ia, asseguranc­es (SFT), assessoria jurídica i oficina tècnica (FORVI).M

 ??  ?? Seu corporativ­a. Edifici de la consultora immobiliàr­ia Forcadell a la ciutat de Barcelona.
Seu corporativ­a. Edifici de la consultora immobiliàr­ia Forcadell a la ciutat de Barcelona.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain