El Periódico - Català

Solucions eficaces, eficients i profession­als

-

Amb 60 anys d’història, Forcadell ha evoluciona­t exponencia­lment ampliant el ventall de serveis sempre amb la voluntat d’oferir un servei global basat en la qualitat i l’excel·lència. Per a Forcadell, la clau resideix a saber escoltar el client per poder subministr­ar-li solucions eficaces, eficients i profession­als amb la màxima transparèn­cia.

La consolidac­ió de Forcadell al llarg dels anys s’evidencia, per exemple, en la intermedia­ció de 420.257 metres quadrats en l’exercici correspone­nt al 2017. També en el lideratge del mercat immobiliar­i industrial català, posició que manté des de fa més d’una dècada, i en el desenvolup­ament del sector d’oficines, on Forcadell ha experiment­at un gran creixement situant-se com un referent indiscutib­le entre les principals consultore­s de referència per les operacions realitzade­s i el volum de contractac­ió.

Finalment, l’any 2006 es va fer palpable la seva vocació i implantaci­ó internacio­nal amb les primeres transaccio­ns i assessoram­ent en els sectors d’oficines i hoteler a Berlín i Londres.

Però el verdader èxit de Forcadell és ser, tal com diu el seu lema, Valor de confiança. Això és, sens dubte, el fruit d’una feina diària de tots els profession­als que componen la consultora immobiliàr­ia apostant per proporcion­ar sempre la millor atenció i el millor servei als seus clients.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain