El Periódico - Català

Horòscop

- Laura Giralt

Àries 21-3 / 20-4 Semblava que ho veies molt clar però ara has de rectificar i fer alguns ajustament­s perquè les coses surtin com planejaves. A la tarda, dedica un temps a la teva parella.

Taure 21-4 / 20-5 Avui, organitza’t el temps de manera que puguis fer alguna activitat recreativa sense deixar de banda les obligacion­s de la feina. En l’amor, evita la possessivi­tat.

Gèminis 21-5 / 21-6 És possible que frenis les teves iniciative­s per falta de seguretat o per la comoditat que et dona el que és conegut. No et forcis, però analitza la situació perquè puguis superar-ho. Càncer 22-6 / 22-7 No és un bon dia per prendre decisions ni per agafar compromiso­s, ja que tendiràs a tenir la ment confusa. Si pots, espera fins a haver examinat els teus pensaments.

Leo 23-7 / 22-8 No t’aferris tant a les teves idees perquè, encara que moltes són vàlides, d’altres poden fer-te ensopegar. És possible que sorgeixin problemes amb les teves amistats per temes econòmics.

Verge 23-8 / 21-9 Per fer el que desitges hauràs d’imposar-te una disciplina. Evita la temptació de dir als altres el que han de fer. Ficar-te en les seves decisions els molestarà. Balança 22-9 / 22-10 Mantén el contacte amb les persones que són importants per a tu, però, alhora, busca alguns moments de solitud i llibertat per fer el que et vingui de gust.

Escorpí 23-10 / 21-11 Està bé que escoltis els punts de vista dels altres perquè t’ajudarà a ser menys crític i rígid. Els excessos, ja sigui en el menjar o en la teva activitat, et passaran factura.

Sagitari 22-11 / 20-12 Posa una mica de fre a la teva vida social o atendre-la t’ocuparà més temps del que desitges. En general, avui estaràs bastant desbordat per la feina que tens pendent. Capricorn 21-12 / 19-1 Pensa-t’hi bé abans de prendre part en qualsevol discussió, serà millor que tinguis un punt de vista totalment objectiu i imparcial o en sortiràs perdent. Posa ordre a casa teva.

Aquari 20-1 / 18-2 Sigues discret i vigila el que dius perquè podries donar informació que aniria en contra teva. En l’amor, evita les crítiques i els retrets. Busca un dia millor per dialogar.

Peixos 19-2 / 20-3 Procura trobar suport en els companys de feina per enfrontar units els obstacles que es presentin. No perdis tanta energia lamentant-te del que no t’agrada i actua.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain