El Periódico - Català

T-5 vol debat de ‘suPPervivi­entes’

- FERRAN Monegal

Acaba de dir Sonsoles Ónega –des del seu nou programa Ya es mediodía (T-5)– a Soraya Sáenz de Santamaría que els aspirants a la presidènci­a del PP haurien de fer un debat de seguida. I li ha assegurat que el millor lloc per fer-lo és Tele 5. Hi estem d’acord. És la cadena ideal per a aquest tipus de realities i concursos. Ben mirat, aquests candidats a la presidènci­a del PP no són res més que un grup d’elit de suPPervivi­entes del partit. O sigui, que en aquest tipus de competicio­ns Mediaset és la primera especialis­ta.

Seguint al matí el programa d’Ana Rosa, i després el de Sonsoles, a casa hem arribat a la conclusió que hi haurà dues grans finalistes: la senyora Cospedal i la senyora Sáenz de Santamaría. Els altres, amb tots els respectes, fa l’efecte que hi són per fer embalum, inclòs el senyor García Margallo, encara que sigui un pes pesant del partit. O sigui, que Tele 5 podria fer primer el debat entre tots els concursant­s, i després la gala finalíssim­a que seria a tres, exactament igual que el que fa amb el seu reeixit programa Supervivie­ntes, la isla de los mosquitos. Jo crec que el trio finalista d’aquests concursant­s del Partit Popular podria quedar en Cospedal, Soraya i Casado. Aquest any, fa pocs dies, les finals a tres entre Raquel Mosquera, Logan i Sofía Suescun va aconseguir uns índexs d’audiència estratosfè­rics. Podrien repescar, a més, l’acreditat vident Joao, criatura amb habilitats magnífique­s com, per exemple, endevinar el futur a còpia d’analitzar les natges del cul. Jorge Javier Vázquez, sense anar més lluny, es va abaixar els pantalons l’altre dia perquè Joao li mirés a fons la zona de rereguarda. Va quedar contentíss­im amb el futur que el vident va veure a través de les seves galtes.

Sonsoles li va preguntar a Soraya: «Atès que Cospedal i vostè són dues dones de Rajoy, ¿en què es diferencie­n?». I Soraya va contestar: «Cadascuna posa els accents on creu oportú». ¡Ahh! No sembla que a aquestes dues polítiques només les distingeix­in els accents. Jacinto Benavente solia posar un grapat d’accents al final dels seus articles, i advertia amb fina ironia: «Estimat lector, accentuï vostè al seu gust».

Sembla que a T-5 ja saben qui guanyarà el concurs. Les van posar a pantalla partida, i la imatge de Cospedal la van deixar en el doble que la de Soraya Sáenz de Santamaría.H

 ??  ?? Cospedal i Soraya, candidates (T-5).
Cospedal i Soraya, candidates (T-5).
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain