El Periódico - Català

‘L’estafador de l’amor’, candidat a ‘GH VIP’

-

El secretisme està sent un dels grans protagonis­tes del càsting de la sisena edició de Gran Hermano VIP.

A la quantitat de rumors que han sortit en els últims dies en relació amb possibles concursant­s, alguns d’ells desmentits posteriorm­ent, s’hi suma un nom controvert­it que ha estat molt d’actualitat durant els últims mesos, el qual ha sortit fins i tot en molts informatiu­s. Es tracta d’Albert Cavallé, més conegut com l’estafador de l’amor, segons ha conegut la web d’informació televisiva Yotele, i va informar també ahir, diumenge, el programa de Tele 5 Socialité. Albert Cavallé, de 36 anys, va ser detingut per la policia després d’acumular més de 20 denúncies per, presumptam­ent, estafar dones.

Cavallé comptaria amb moltes possibilit­ats per convertir-se en un dels concursant­s de GH VIP 6. L’estafador de l’amor estaria en negociacio­ns amb el programa de Tele 5 des de fa unes quantes setmanes, i les converses es troben en una fase bastant avançada.

En les últimes setmanes, Albert

Cavallé ha sigut absolt dels delictes d’estafa i apropiació indeguda que li atribuïa una dona que li va donar una suma superior als 2.000 euros, després que la titular del Jutjat Penal número 1 de Barcelona considerés que la denunciant va cometre un «error» que hauria «pogut evitar si hagués mantingut una mínima autoprotec­ció o diligència», de manera que no es pot considerar que hi concorri «engany bastant» per considerar la conducta de l’acusat delictiva.

ESTALVIS EN COCA I PUTES Segons va explicar a EL PERIÓDICO una de les víctimes, Cavallé es feia anomenar a les xarxes socials Tito, Mike o Kyle i es feia passar per advocat, executiu o agent immobiliar­i. «El vaig conèixer a Pof, portal per buscar parella. Es va descriure com un ‘nen de papà’, guapo i esportista, que treballava en una important empresa familiar. Després vaig descobrir que es va gastar els meus estalvis en putes, coca i hotels de luxe», va dir.

 ?? JOAN CORTADELLA­S ?? Albert Cavallé, conegut com ‘l’estafador de l’amor’.
JOAN CORTADELLA­S Albert Cavallé, conegut com ‘l’estafador de l’amor’.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain