El Periódico - Català

Horòscop

- Laura Giralt

Àries 21-3 / 20-4

No perdis el temps en lluites de poder i centra’t en el que tu vols aconseguir. En aquests moments està a les teves mans millorar en la faceta profession­al. Endavant.

Taure 21-4 / 20-5

Et costarà arribar a acords per falta d’adaptabili­tat, però als acords que arribis seran justos i realistes, a més d’estables. Evita donar voltes a les coses o et tensaràs.

Gèminis 21-5 / 21-6

No vulguis tenir sempre la raó ni donis tanta importànci­a a les petites coses. Ves més enllà. Si has de fer alguns canvis, és el dia ideal per durlos a terme.

Càncer 22-6 / 22-7

Desfés-te de la rancúnia perquè tens l’oportunita­t de deixar el passat i començar de nou. Tingues clars els teus objectius perquè tindràs una gran força de voluntat per assolir-los.

Leo 23-7 / 22-8

Més que quedar-te pensant i analitzant en excés, avui serà millor que actuïs. D’aquesta manera, t’ho passaràs molt millor i gestionarà­s les situacions familiars amb èxit.

Verge 23-8 / 21-9

Tot i que hauries de tenir més paciència, actuaràs amb més efectivita­t, naturalita­t i amb gran determinac­ió. Les teves paraules ajudaran a guarir ferides i a reconstrui­r les relacions.

Balança 22-9 / 22-10

Si no et deixes portar per les emocions, veuràs com pots corregir els errors que comets en la relació amb la teva família. Avui serà un bon dia per a les compres referents a la llar.

Escorpí 23-10 / 21-11

La teva ment tindrà gran poder en la teva manera d’actuar i seràs capaç de pensar positivame­nt i constructi­vament. Amb la família, combina la paciència amb l’afirmació de les teves idees.

Sagitari 22-11 / 20-12

T’adonaràs que estàs madurant profession­alment. Enhorabona. Serà fàcil expandir-te i millorar en aquesta àrea de la teva vida. Creixerà la confiança amb una de les teves amistats.

Capricorn 21-12 / 19-1

Tens l’oportunita­t de redreçar certes situacions profession­als que et generaven frustració i tensió. Amb alguns amics, has d’acceptar que teniu valors diferents.

Aquari 20-1 / 18-2

Aquest serà un dia excel·lent per desenvolup­ar alguns projectes, siguin profession­als o personals. També aprofundir­às en la relació amb les teves amistats i amb la teva parella.

Peixos 19-2 / 20-3

Motivaràs els altres a anar darrere els seus objectius. Sabràs quines paraules utilitzar a més que irradiaràs molta confiança. Ara no t’impacienti­s pel que encara no arriba.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain