El Periódico - Català

Julio Iglesias reapareix dos anys després

-

Malgrat els rumors de cancel·lació d’última hora, Julio Iglesias ha tornat als escenaris. Ho va fer dilluns a Taixkent (Uzbekistan), en un concert amb què va inaugurar la seva gira 50è aniversari, amb la qual té previst visitar també Dubai i Moscou. «No us podeu imaginar el que significa tornar a l’escenari després de dos anys, és meravellós. Gràcies a la fortalesa de la meva ment i el meu cor», es va adreçar el veterà artista al públic.

El recinte Istiqlol Palace va registrar un ple absolut, amb 5.000 persones expectants per rebre l’icònic cantant. No n’hi havia per a menys ja que, des del desembre del 2016, l’artista no havia actuat davant del gran públic.

GRANS ÈXITS Durant el concert,

Julio Iglesias va recuperar alguns dels seus grans èxits en espanyol, anglès, francès i italià. A punt de complir 75 anys (els farà el 23 de setembre), l’artista va iniciar amb aquest recital una gira amb què celebra mig segle de carrera artística.

Mentrestan­t, Iglesias està cada vegada més a prop d’enfrontar-se a un judici per la demanda de paternitat interposad­a per Javier

Sánchez Santos, el seu presumpte fill amb l’exballarin­a María

Edite Santos. Ara, el fiscal ha defensat que l’artista sigui processat en un jutjat de València.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain