El Periódico - Català

EL TOTTENHAM S’ESTAVELLA

- M. L.

El discurs del rei Messi en el Gamper va arrelar al vestuari. I, per descomptat, al despatx d’Ernesto Valverde. «¿A qui no el motiva la Champions?», es va preguntar, de forma retòrica, això sí, el tècnic blaugrana després del debut europeu amb aquest còmode 4-0. Còmode perquè cada gol va ser un gran gol, però gens còmode si s’analitza el desenvolup­ament del partit. «El que més m’agrada és que som perseveran­ts, insistim molt», va dir el Txingurri.

Des de la falta de Messi, maradonian­a ella, fins al xut amb la dreta de Leo passant per el magnífic gol de

Dos gols de l’Inter en el tram final del partit van enfonsar el Tottenham de Mauricio Pochettino, que es va avançar amb un gol afortunat d’Eriksen (m. 54) però es va ensorrar en el desenllaç del xoc (1-2). El conjunt anglès va tenir ocasions per ampliar l’avantatge, però no va estar encertat i l’Inter es va endur la victòria amb un gol d’Icardi (m. 86) i un altre de Vecino (m. 92).

JDembélé, un jove que està responent al camp a la confiança que li ha traslladat Valverde. «Està fent gols importants», va recordar l’entrenador blaugrana, feliç de sentir-se recompensa­t pel rendiment que està donant el davanter francès, més transcende­nt encara que els seus gols transcende­nts en aquest inici de temporada. «És desequilib­rant cent per cent i, a més, està treballant per ajuntar l’equip en la defensa. Tot requereix el seu temps. Ha agafat el seu lloc i encara esperem que ens doni més», va afegir Valverde, que no es va deixar ofuscar per la brillantor dels quatre gols.

«És normal que ens costi, ells van sortir molt ordenats i després es van desplegar bé en el contraatac», va de-

El tècnic del Barça elogia Dembélé en una golejada treballada

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain