El Periódico - Català

Un Madrid en la seva salsa

- CARLOS MARCOTE BLANCO

Serà estrany per a tots, aficionats i jugadors. Per primera vegada des del 2009, Cristiano Ronaldo no defensarà la samarreta blanca en la Champions, la competició que ha donat crèdit i llustre al conjunt merengue els últims anys –n’han guanyat les tres últimes edicions. La Roma de Monchi i Di Francesco, que també va viure un comiat la temporada passada, el de l’etern Francesco Totti, sensibleme­nt més emotiu que el de Ronaldo, és el primer escull del Madrid en el seu objectiu de revalidar el títol europeu per quart any consecutiu.

L’altre gran canvi madridista, el de la banqueta, coparà també l’atenció general. Després del serial premundial­ista i més enllà d’haver perdut la Supercopa d’Europa contra l’Atlètic, Lopetegui, que compta amb tots els jugadors disponible­s per al debut europeu, ha entrat amb el peu esquerre a la banqueta blanca.

ASTRES ALLIBERATS Segons a la Lliga, amb 10 de 12 punts possibles i sobretot amb la sensació que jugadors com Bale i Benzema, una vegada alliberats de la imponent presència de Cristiano, podran rendir per fi al nivell que se’ls pressuposa, l’equip sembla haver-se adaptat amb rapidesa al que els demana el basc.

Algunes veus discordant­s van sorgir després de l’empat del cap de setmana passat contra l’Athletic. Hi ha qui retreu a Lopetegui no haver alineat Casemiro en un partit com el de San Mamés, que es pressuposa­va dur i físic, i de fet ho va ser. Va ser substituït per Ceballos, que venia de patir un gran desgast amb la selecció. Després de les crítiques, el migcampist­a brasiler tornarà a l’onze aquest dimecres. També s’ha parlat de la no inclusió de Mariano, el flamant fitxatge blanc, ni tan sols en els últims minuts d’un partit en el qual s’escapaven dos punts.

El campió d’Europa es prova contra la Roma sota l’ombra allargada de Zidane i Ronaldo

DEBAT EN LA PORTERIA

 ?? AP / PAUL WHITE ?? Sergio Ramos persegueix una pilota, ahir en l’entrenamen­t del Madrid a la ciutat esportiva.
AP / PAUL WHITE Sergio Ramos persegueix una pilota, ahir en l’entrenamen­t del Madrid a la ciutat esportiva.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain