El Periódico - Català

ATAC DE RAMOS A GRIEZMANN

-

Sergio Ramos va tornar a ficarse en un embolic al valorar unes paraules de Griezmann, que ja es veu a l’altura de Cristiano i de Messi. «La ignorància és molt atrevida. Quan escolto aquest noi em recordo de Totti, Buffon, Maldini, Raúl, Xavi, Iniesta o Casillas, que ho han guanyat tot i no tenen la Pilota d’Or», va deixar anar ahir el central andalús.

J/La gran polèmica que plana sobre el tècnic basc és la disjuntiva a la porteria. El debat, que sembla incessant al llarg de l’any, es revifa amb el debut europeu. Lopetegui no ha donat pistes: Keylor va començar com a titular però Courtois ha jugat a la Lliga contra el Leganés i l’Athletic i en la roda de premsa prèvia al partit el tècnic no va dir res del tema. «No diré cap nom. Estem ben representa­ts jugui qui jugui».

La Roma és, a priori, el rival més complicat del grup i pot servir de toc per conèixer l’estat real del Madrid. Encara ressonen els ecos de la dolorosa remuntada romana al Barcelona l’any passat a quarts de final després de deixar l’Atlètic en la fase de grups i s’han reforçat amb 12 nous jugadors. «Espero un rival més fort que l’any passat, i això ens obligarà a fer un gran partit», va dir Lopetegui.

RIVAL AMB PROBLEMES Malgrat això, el conjunt italià no ve en el millor moment. La massa social retreu a la directiva la pèrdua d’actors principals com Nainggolan, Strootman o Alisson, i ja estan a set punts de la Juventus en el campionat italià. Així i tot, amb la seva plantilla, plena de jugadors de qualitat com Pastore (que no jugarà al Bernabéu per lesió) o Nzonzi, tots dos nouvinguts, els de Di Francesco n’haurien de fer prou almenys per lluitar per la classifica­ció per a vuitens.H

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain