El Periódico - Català

La Lliga Endesa es presenta amb una ovació a Navarro

«És una gran pèrdua; el trobarem a faltar», assegura Llull

- ALEJANDRO GARCÍA

«Volem despertar l’aficionat de bàsquet», explicava Antonio Martín, el primer exjugador que presideix l’ACB, en la seva intervenci­ó en la presentaci­ó de la Lliga Endesa 18-19, que comença el dijous 27, després que aquest cap de setmana es disputi la Supercopa Endesa a Santiago de Compostel·la.

En representa­ció del Barcelona, l’hongarès Adam Hanga, encara convalesce­nt del genoll, es va mostrar optimista: «Crec que ens trobem en el bon camí, l’equip està ben construït, amb jugadors amb experiènci­a. L’objectiu del Barcelona sempre és guanyar títols», va dir.

Mentrestan­t, Sergio Llull no va eludir la seva responsabi­litat ni la del Reial Madrid. «El nostre objectiu és anar guanyat partits, cosa que no serà fàcil, però l’equip està amb moltes ganes d’aconseguir títols. La meva lesió està totalment oblidada; em deixaré la pell a la pista, com sempre», va dir l’astre de Maó.

L’ovació del matí se la va emportar Juan Carlos Navarro, homenatjat amb un vídeo juntament amb els també retirats Álex Mumbrú i Sitapha Savané. El nou mànager de bàsquet del Barça va haver d’aixecarse davant de la insistènci­a dels aplaudimen­ts de tot l’auditori, rendit a una carrera històrica tancada de manera abrupta. «És una gran pèrdua; el trobarem a faltar», va dir Llull.

 ?? EFE / FERNANDO VILLAR ?? Presentaci­ó de la Lliga Endesa de bàsquet, ahir a Madrid.
EFE / FERNANDO VILLAR Presentaci­ó de la Lliga Endesa de bàsquet, ahir a Madrid.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain