El Periódico - Català

La tornada triomfal d’Aramis Fuster

- Ramón de España

d’El Koala, creador d’aquell hit inoblidabl­e de l’agropop que va ser Opá, yo vi hasé un corrá, i el que una concursant s’hagi ensorrat a les 48 hores d’estar tancada –una tal Oriana, que no sé qui és, però ve d’altres realities–, perquè allà dins hi ha gent disposada a donar-ho tot.

Hi ha Isa Pantoja –que ja ha motivat una trucada melodramàt­ica de la seva senyora mare queixant-se de la vida de vagareig permanent que porta la nena–. També hi ha l’exdona i l’exnòvia de Carlos Lozano, que s’odien a més no poder, tot i que potser no tant com odien el mateix senyor Lozano –¿sortirà d’allà una

Amb El Koala forma una parella esotèrico-rupestre molt bonica

estranya aliança? Si Chabelita es porta tan bé amb Techi, que va pelar el seu marit, tot és possible. Hi ha els forçut tatuats que ningú sap d’on surten i fins i tot Darek, exnòvio d’Ana Obregón. I sobretot hi ha Aramis Fuster, feta un poltre, oblidat ja aquell període negre en què sempre estava a punt de suïcidar-se en directe o, almenys, entrant i sortint de l’hospital per una crisi o una altra.

El Koala la mira amb desig mal dissimulat, i l’audiència, amb estupor. Els seus intents per posar a meditar aquella colla de taujans no li surten bé, però els seus monòlegs són formidable­s: resulta que va tenir apassionad­es trobades sexuals amb Al Pacino –«És petitet, però encantador», li confessava a Ángel Garó–i Barack Obama, entre altres celebritat­s. Aramis continua fent una mica de por amb aquestes celles pintades i aquell rictus satànic, però jo la veig guanyadora del programa. Això sí, li agrairia que deixés d’ignorar El Koala, perquè fan una parella esotèrico-rupestre molt bonica.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain