El Periódico - Català

Horòscop

- Laura Giralt

Àries 21-3 / 20-4

Aprofita les primeres hores del dia per treballar a consciènci­a i, si has d’arribar a acords, fes-ho en aquell moment. La teva imatge social serà molt favorable per donar-te a conèixer.

Taure 21-4 / 20-5

Serà un bon dia per parlar dels assumptes pendents amb les persones que vols, ja sigui la teva parella, els teus fills o els teus amics. A la tarda, controla el teu mal humor i evita la tossuderia.

Gèminis 21-5 / 21-6

Avui hi haurà més comunicaci­ó a la llar i un ambient més distès i amigable. Tens molt clares les teves idees però és possible que t’estigui costant acceptar les dels altres.

Càncer 22-6 / 22-7

En general, les teves relacions viuran un bon dia. La comunicaci­ó fluirà, expressarà­s amb claredat les teves opinions i escoltaràs les dels altres. En l’amor, la clau és el diàleg.

Leo 23-7 / 22-8

En comptes d’imposar el teu criteri, t’anirà millor arribar a acords amb els altres; si ocupes un lloc d’autoritat a la feina, intenta buscar la cooperació i l’enteniment.

Verge 23-8 / 21-9

Posa el teu segell personal en el que facis, perquè la teva creativita­t donarà molt bons resultats. Deixa el que no sigui urgent de banda i passa més temps disfrutant del lleure.

Balança 22-9 / 22-10

Resoldràs els obstacles a la feina amb cautela i intel·ligència; no et limitis, tens moltes aptituds que podries desenvolup­ar. Avui hi haurà més enteniment a la teva llar.

Escorpí 23-10 / 21-11

El treball en equip serà molt enriquidor, aportaràs bones idees i aprendràs dels altres. Sigues més conscient de com et relaciones amb qui convius i amb la teva família.

Sagitari 22-11 / 20-12

La teva actitud compromesa i responsabl­e et farà guanyar la confiança de la gent. Et trobaràs imprevisto­s en els desplaçame­nts. En l’amor, dedica més temps a la teva parella.

Capricorn 21-12 / 19-1

Tindràs més confiança en tu mateix, la qual cosa et permetrà avançar en aquells assumptes que tens entre mans. Vigila les teves pertinence­s i pensa-t’hi bé abans de gastar els teus diners.

Aquari 20-1 / 18-2

Dona’t temps per analitzar les situacions abans d’actuar. Et convé anar amb compte i no actuar impulsivam­ent. L’exercici físic t’ajudarà a tenir la ment més freda.

Peixos 19-2 / 20-3

Avui tindràs molt intercanvi d’impression­s i rebràs notícies que esperaves i informació que et serà molt útil. Controla la teva llengua, perquè podries precipitar-te al parlar.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain