El Periódico - Català

Un incendi obliga Kim Kardashian a evacuar casa seva

-

Kim Kardashian, de 38 anys, es va veure obligada dijous a la nit a evacuar la seva mansió del comtat de Ventura, a l’àrea metropolit­ana de Los Angeles, amenaçada per un incendi forestal. La celebritat i dona del raper, productor i dissenyado­r Kanye West va penjar un vídeo al seu Instagram Stories gravat des del seu avió privat en el qual s’apreciaven les flames fora de control a prop del seu domicili.

Segons va explicar als seus 120 milions de seguidors a la xarxa, poc després d’aterrar i dirigir-se a casa seva va rebre l’ordre d’evacuar casa seva en una hora. «Reso perquè tothom estigui segur i protegit de les flames», va escriure.

Els bombers de Los Angeles van informar que l’incendi, desencaden­at hores abans estava fora de control i s’estenia per una superfície de més de 3.000 hectàrees. La creixent intensitat de les flames va obligar a evacuar la zona de Hidden Hills, on a més de les Kardashian hi resideixen altres celebritat­s del món de l’espectacle com Miley Cyrus. També Kourtney Kardashian, germana de Kim, va haver d’abandonar el seu domicili per l’amenaça de les flames.

Kardashian va agrair a Instagram la resposta dels equips d’emergència, i va recollir imatges dels camions de bombers i cotxes de policia recorrent els carrers del seu veïnat. La ciutat de Calabasas, que pertany a Hidden Hills ha calculat que 30.000 vivendes han estat amenaçades pel foc, però no s’han registrat ferits.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain