El Periódico - Català

«EL SEVILLA ÉS UN EQUIPÀS»

-

Mai és agradable perdre però quan s’ofereix una imatge com la que va exhibir ahir l’Espanyol sempre és més suportable. «És dels dies que estic més orgullós del meu equip. Juguem de tu a tu davant del Sevilla, que és un equipàs. Però ens n’anem tristos perquè hem estat a punt de guanyar el partit», va reflexiona­r Rubi.

JEl tècnic català va lamentar les ocasions malgastade­s a l’inici de la segona part però va insistir en l’ambició dels seus homes. «S’ha vist un gran Espanyol contra un rival de més pressupost. Ha passat un terç de Lliga i som a les posicions de dalt. Hi ha transatlàn­tics que venen per darrere i la nostra idea és aguantar». L’equip descansarà avui i tornarà demà a entrenar.

Jpassada del centrecamp­ista va ser caçat per Borja Iglesias per firmar el seu setè gol a la Lliga (m. 38) i posar per davant un Espanyol que va patir un assetjamen­t i demolició abans del descans. Amb molts conflictes i buidant aigua per tot arreu els homes de Rubi van sortir il·lesos, sostinguts per un magistral Diego López.

POSSIBLE PENAL L’Espanyol va començar de meravella en la represa fins al punt d’acariciar el 0-2. Vaclik ho va impedir en un preciós tret de Granero (m. 50) i un tret del Panda després d’una bona conducció de Melendo (m. 59). Tenia bona pinta el panorama per als blanc-i-blaus, però els partits sempre es fan llargs al Pizjuán. Quedava per davant mitja hora de patiment i aclaparame­nts que acabaria sepultant les il·lusions periquites.

Un córner llançat per Banega va agafar despistat a Granero i Mercado va batre a la fi Diego López (m. 70). Segons després, Sergio García es va plantar sol davant de Vaclik en una acció que va poder canviar tot. El punta de Bon Pastor va caure i va demanar penal, però el joc va continuar. «O s’ha tirat o és penal. No n’hi ha més. El que tinc clar és que el defensa no toca en cap moment la pilota», va afirmar després Rubi. Sergio va tenir també l’última dels periquitos (m. 84) abans de la bonica definició de Ben Yedder, que va desnivella­r definitiva­ment un duel fascinant.

Borja Iglesias DAVANTER DE L’ESPANYOL «Marxem dolguts però orgullosos. Hem fet mèrits per marcar el 0-2 i matar el partit. És una pena»