El Periódico - Català

Horòscop

- Laura Giralt

Àries 21-3 / 20-4

No hi haurà qui t’aturi, mostraràs gran determinac­ió i fortalesa, i això et portarà a aconseguir els teus objectius malgrat les dificultat­s i l’oposició d’altres persones.

Taure 21-4 / 20-5

Bon dia per als estudis i, sobretot, per al que necessiti concentrac­ió i profundita­t de pensament. En les teves relacions, deixa les coses clares, però fes-ho amb suavitat.

Gèminis 21-5 / 21-6

No et faltarà ambició i valentia per enfrontar els assumptes que tens entre mans. Saps el que vols i com vols sentir-te, i faràs tot el possible per aconseguir-ho.

Càncer 22-6 / 22-7

Et sentiràs molt protector amb els éssers estimats; de vegades, massa, cosa que els aclapararà. En positiu, ajudaràs amb la teva fortalesa interna els que passen moments de crisi.

Lleó 23-7 / 22-8

Estaràs entregat a la feina sense importar-te l’esforç que hagis de fer ni el temps que comporti una tasca. Serà un bon moment per fer un canvi d’hàbits en la dieta.

Verge 23-8 / 21-9

En el camp afectiu, els teus sentiments seran intensos i et mostraràs molt apassionat. A més, avui gaudiràs d’una potent creativita­t que podràs expressar de forma constructi­va.

Balança 22-9 / 22-10

Et sentiràs més segur del que vols i realitzarà­s aquests canvis que t’ajudaran a aconseguir-ho. En la relació amb la família, no siguis extremista i troba el punt del mig.

Escorpí 23-10 / 21-11

Tindràs molt do de gents i et mostraràs molt convincent. Les teves paraules seran ara molt poderoses; de fet, podries vendre qualsevol cosa sense gaire esforç.

Sagitari 22-11 / 20-12

Tens molts recursos per sortir de qualsevol crisi a què t’estiguis enfrontant en aquests moments. Només fa falta que et paris a pensar-hi una mica en comptes de reaccionar.

Capricorn 21-12 / 19-1

Tindràs un gran magnetisme personal i la teva sensibilit­at serà extrema. La teva capacitat de treball i organitzat­iva, i el teu sentit comú seran peces clau en la feina en equip.

Aquari 20-1 / 18-2

Tens una gran fortalesa interna que convertirà les teves emocions i pensaments negatius en una cosa constructi­va. A la feina, ressorgirà el que semblava que ja estava perdut.

Peixos 19-2 / 20-3

Sigues més selectiu amb la gent i queda’t a prop de qui vulgui el teu bé. Si no, podrien abusar dels teus bons sentiments. Les teves idees són molt vàlides, comparteix-les.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain