El Periódico - Català

El líder del PPC denuncia pintades i destrosses al seu cotxe

- EL PERIÓDICO

El president del PPC, Alejandro Fernández, va denunciar ahir que uns desconegut­s havien pintat el seu cotxe amb simbologia nazi i que també havien punxat les rodes del vehicle, estacionat al seu aparcament particular a Tarragona. «Em dol per la meva família i perquè és la nostra llar, però seguiré defensant la llibertat i les meves idees amb més determinac­ió que mai», va etzibar a les xarxes socials, en un missatge acompanyat d’imatges dels desperfect­es. Fernández va denunciar els fets als Mossos d’Esquadra i va agrair públicamen­t la seva tasca.

Els líders taronges, Albert Rivera i Inés Arrimadas, van mostrar la seva solidarita­t al líder del PPC: «Tot el meu recolzamen­t davant d’aquest atac dels radicals separatist­es. El nacionalis­me totalitari continua campant al seu aire a Catalunya mentre [Pedro] Sánchez diu que “són casos aïllats”», va escriure el dirigent de Cs.

El dirigent del PP, Pablo Casado, també va aprofitar per carregar contra el president de l’Executiu central, Pedro Sánchez: «No pot ser que el Govern permeti comportame­nts totalitari­s. Condemnem els fets i demanem la il·legalitzac­ió dels que fan escrache, ataquen jutges o apallissen policies. Cal recuperar la dignitat, la convivènci­a i la legalitat», va sentenciar.

També van condemnar «tota violència, agressió o intimidaci­ó» el líder del PSC, Miquel Iceta, i el diputat d’Units per Avançar, Ramon Espadaler.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain