El Periódico - Català

El Reus i el Nàstic s’enfonsen i no aconseguei­xen aixecar el cap

- JOAN VIDAL

Derrotes amb gust a descens. El Nàstic i el Reus segueixen de mal en pitjor i una setmana més ocuparan les tan temudes places que donen dret a baixar de categoria. Al Reus, la situació ja assoleix caires de drama amb una situació límit en l’extraespor­tiu que està afectant, i de quina manera, l’esportiu.

L’Extremadur­a va golejar els de Xavi Bartolo (1-4) amb una segona part negra dels del Baix Camp en la qual van encaixar tres gols d’un mateix jugador, Enric Gallego. El gol local el va aconseguir Ricardo Vaz (minut 12), que va avançar els roig-inegres. Una victòria en deu jornades, un club en fallida, jugadors que no cobren des de fa dos mesos i membres de la plantilla sense fitxa defineixen de forma contundent el que és una situació insostenib­le.

El Nàstic, per la seva banda, és un desastre en l’esportiu mentre que en l’extraespor­tiu presumeix de números blaus. Tercera derrota (2-0) en quatre partits d’un Enrique Martín, tècnic del conjunt grana, que no sap què fer amb una plantilla que no està a l’altura i que no té qualitat per superar una sotragada de la qual no sortirà si no arriben efectius. Els gols de Koné (minut 26) i d’Adrián González, en el temps afegit, van ser suficients per a un Màlaga molt fluix, però molt millor que els tarragonin­s.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain