El Periódico - Català

Horòscop

- Laura Giralt

Àries 21-3 / 20-4

Ara vols ser molt independen­t i fer el que et vingui de gust, però no et quedarà més remei que cedir davant els desitjos d’altres persones. No te’n penediràs.

Taure 21-4 / 20-5

Pensa fins a quin punt et convé adaptar-te als altres, és possible que hi surtis perdent si no ho tens clar. Reserva un temps per estar en solitud, al teu aire.

Gèminis 21-5 / 21-6

Respecte a l’amistat, canvia actituds que et faran sentir més satisfet amb els amics. Tingues clars els teus objectius perquè podràs fer els primers passos per aconseguir-los.

Càncer 22-6 / 22-7

El repte d’avui serà mantenir la calma enmig de tanta sorpresa i caos. En la mesura que sigui possible, reparteix de forma més justa el teu temps entre la família i les obligacion­s laborals.

Leo 23-7 / 22-8

El risc serà veure-ho tot des del teu punt de vista i no acceptar el dels altres. Sigues flexible perquè podries equivocar-te, tant en les teves decisions com en el tracte amb els altres.

Verge 23-8 / 21-9

Tindràs moltes ganes de canviar el que no funciona, però no tinguis pressa, necessites temps per valorar bé les situacions i decidir com actuar. Hi ha qui t’ajudarà.

Balança 22-9 / 22-10

No et sentis malament per relaxar-te i viure un dia sense esforços ni pressa. A més, les teves emocions seran intenses i necessitar­às espais de calma i estar amb gent de confiança.

Escorpí 23-10 / 21-11

Hauràs d’adaptar-te i fer canvis, ja que les coses sortiran al revés de com les has planejat. Apaivaga el teu nerviosism­e amb una estona de relaxació o meditació, Escorpí.

Sagitari 22-11 / 20-12

Ara podràs solucionar un malentès amorós o amb un dels teus amics, ja que estaràs més disposat a acceptar el seu punt de vista. Les teves creacions seran avui molt originals.

Capricorn 21-12 / 19-1

Afrontar els temes pendents amb la parella o socis t’ajudarà a veure-ho tot amb més positivita­t. Encara que t’agradarà estar bé amb tothom, de vegades et faltarà paciència.

Aquari 20-1 / 18-2

Necessites més llibertat d’acció per acabar les tasques del dia. Estaràs molt inspirat i sabràs convèncer amb les teves paraules, però sigues tolerant amb els errors dels altres.

Peixos 19-2 / 20-3

Sigues prudent amb els diners i, en general, sigues pràctic, no facis cas dels que t’empenyin a actuar per impuls. Si dirigeixes el teu entusiasme cap a metes realistes, faràs moltes coses.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain