El Periódico - Català

Horòscop

- Laura Giralt

Àries 21-3 / 20-4

No és el millor dia per pensar en el futur ni per buscar solució als problemes, centra’t en el present i gaudeix del que t’envolta. En l’amor, viuràs més intensitat.

Taure 21-4 / 20-5

T’envoltaràs de gent agradable però has d’evitar deixar-te influir pels altres. Fes allò que tu creus que has de fer. L’exercici físic t’ajudarà a sentir-te millor.

Gèminis 21-5 / 21-6

Poden sorgir dificultat­s en les relacions personals, sobretot, perquè tendiràs a mal interpreta­r els altres. Tot anirà formidable­ment si ets conscient d’això, Gèminis.

Càncer 22-6 / 22-7

Dedica un temps a cuidar el teu cos i sigues més conscient de les seves necessitat­s. D’alguna manera, això calmarà el teu estat anímic. En l’amor, tens davant teu un dia afortunat.

Leo 23-7 / 22-8

T’espera un dia molt animat malgrat que les coses poden passar de forma una mica confusa. Et convé trobar una sortida creativa a les teves energies per evitar la tensió.

Verge 23-8 / 21-9

A casa teva, et sentiràs molest per l’actuació d’alguna persona, i en lloc de callar serà millor que en parlis o anirà a pitjor. Organitza un viatge curt, serà molt agradable.

Balança 22-9 / 22-10

Vigila la tendència a voler ser el centre d’atenció i caure en l’autoritari­sme, Balança. Ho passaràs molt millor si acceptes la voluntat dels altres i t’adaptes a ells.

Escorpí 23-10 / 21-11

Ves amb compte perquè podries gastar uns diners en una cosa que realment no et ve de gust fer. El dia no serà com l’havies planejat però tot i així, hi haurà moltes coses amb què divertir-se.

Sagitari 22-11 / 20-12

Els teus estats d’ànim aniran variant durant el dia, i és que estàs més sensible i tot t’afecta més. La música igual com l’esport t’ajudarà a trobar més harmonia.

Capricorn 21-12 / 19-1

Si viatges, ho passaràs molt bé, però tingues en compte tots els detalls i porta un mapa o GPS. Pren-te el dia amb calma i no et preocupis pel que ara no pots resoldre.

Aquari 20-1 / 18-2

Ara és el moment de quedar amb aquests amics que fa temps que no veus i recordar els bons i vells temps. Estaràs més gastador, Aquari. Cuida una mica la teva butxaca.

Peixos 19-2 / 20-3

Les persones que estimes poden demanar-te massa, Peixos. Encara que et costi, hauràs de posar un límit a les seves demandes i organitzar-te el dia de la millor manera per a tu.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain