El Periódico - Català

Visita necessitad­a al cuer

- ALEJANDRO GARCÍA

El Madrid juga a casa de l’Osca amb les baixes de Marcelo, Kroos i Casemiro

Difuminat entre l’al·luvió de la resolució de la Libertador­es, el Madrid retorna a la Lliga amb la visita al cuer, l’Osca, enmig de la seva ja habitual necessitat apressant de punts per no perdre de vista el cap. «Disculpin que repeteixi sempre el mateix», es va justificar Solari en la prèvia, en la segona pregunta, esperant l’habitual arsenal sobre els relegats a la banqueta.

Després no va ser per a tant, només va haver de recórrer una vegada al seu habitual discurs, atorgantli una volatilita­t en el lloc de titular que en realitat no té, per no parlar que tant Isco com Asensio són suplents amb ell.

Després de la victòria davant del Melilla, els titulars tornen a la palestra per jugar a Osca, tret de Marcelo, Kroos i Casemiro, que segueixen de baixa, al costat de Nacho, Reguilón i Mariano. Sense un lateral esquerre pur, l’opció de l’últim partit davant del València (Odriozola al seu lloc i Carvajal per l’esquerra) va ser satisfactò­ria i tindrà continuïta­t. Com ho va ser l’aposta per Llorente com a substitut de Casemiro, i ho està sent, cada vegada més, la de Ceballos per ocupar la plaça de Kroos, per davant d’una futurible parella Modric-Isco per davant del mig centre. Malgrat els gols davant del Melilla, Asensio i el malagueny no tenen lloc en l’atac, amb Lucas Vázquez, Modric i Bale per darrere de Benzema. I, després del cap de setmana, les dues grans esperances blanques a l’inici de temporada, per les quals es van frenar fitxatges, continuara­n sent suplents, al costat de Vinicius, i no se’n parlarà massa, tret que a Osca es repeteixi, o amenaci amb repetir-se, el drama de l’última sortida del Madrid en Lliga. Llavors Solari va patir, en forma de 3-0, l’única rebolcada que s’ha emportat des que va accedir al càrrec.

Reconforta­t per les victòries davant de Roma i València, el Madrid viatja a un camp tan petit com el de l’Eibar, però davant d’un equip amb els fonaments menys consolidat­s que el de Mendilibar. Una altra derrota, allunyaria clarament els de Solari del vagó de cap de la classifica­ció, del qual ja partia allunyat amb l’herència de Lopetegui.

L’Osca arriba encara sobrepassa­t per la Primera Divisió, amb la bala del canvi d’entrenador ja gastada i amb el record de la seva única victòria en Lliga, en la primera jornada, molt llunyà. A Francisco se li acumulen les baixes (Musto, Semedo, Gallar i Akapo) i se li acaba el temps per començar a sumar.

VILA-REAL CELTA

El Celta va tombar un Vila-real (23) que va reaccionar tard. Després de la seva exhibició golejadora a la Copa aquesta setmana davant de l’Almeria, va tornar a mostrar-se com un equip vulnerable. Ahir va veure impotent com el Celta li passava per sobre.

Vila-real: Asenjo, Gaspar, Álvaro, Víctor Ruiz, Pedraza (Funes Mori, m. 92), Cáseres, Trigueros (Ekambi, m. 46), Fornals, Cazorla, Chukweze (Bacca, m. 54) i Gerard Moreno.

Celta: Rubén, Hugo Mallo, David Costas, Araujo, Juncá, Brais Méndez (Beltrán, m. 76), Okay, Jozabed (Cabral, m. 81), Boufal (Hjulsager, m. 65), Iago Aspas i Maxi Gómez. Gols: 0-1, m. 45: Brais. 0-2, m. 48: Okay. 0-3, m. 50: Maxi Gómez. 1-3, m. 83: Bacca. 2-3, m. 87: Bacca.

2 3

 ??  ?? Santi Mina i Sarabia.
Santi Mina i Sarabia.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain