El Periódico - Català

Detingut a BCN un lladre de farmàcies

L’home va robar en cinc establimen­ts en només quatre dies

- EL PERIÓDICO BARCELONA

Agents dels Mossos van detenir la setmana passada un lladre, de 52 anys i nacionalit­at espanyola, especialit­zat en el robatori de farmàcies. En quatre dies, des del 8 de juny, l’home havia assaltat cinc establimen­ts de Barcelona.

La detenció va tenir lloc el dimarts 11 de juny a la plaça del Centre (les Corts), en el marc d’un dispositiu que va muntar per detenir-lo. Els investigad­ors tenien coneixemen­t que des de dissabte havien tingut lloc diversos atracament­s a farmàcies i havien visualitza­t les imatges de videovigil­ància d’alguns establimen­ts.

A partir d’aquestes imatges van poder identifica­r l’autor dels robatoris i, juntament amb la descripció que van aconse

guir de les víctimes, van realitzar un dispositiu de paisà per localitzar-lo.

IDENTIFICA­CIÓ Dimecres al matí, els agents van observar un home toxicòman que es corresponi­a amb la descripció i va ser identifica­t per les imatges que tenien dels establimen­ts. L’home portava una ronyonera a l’interior de la qual hi havia una xeringa i una navalla que utilitzava per intimidar les seves víctimes.

En tots els atracament­s seguia un mateix mètode: accedia a les farmàcies i s’adreçava a la dependenta amb actitud intimidatò­ria mentre esgrimia una navalla o una xeringa.

En tres dels casos, l’home no es va poder emportar els diners de la caixa enregistra­dora.

 ?? MOSSOS D’ESQUADRA ?? Fotograma d’un vídeo d’un dels atracament­s.
MOSSOS D’ESQUADRA Fotograma d’un vídeo d’un dels atracament­s.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain