El Periódico - Català

Horòscop

- Laura Giralt

Àries 21-3 / 20-4

En les teves relacions, és important que consideris les necessitat­s d’altres persones. En l’àmbit profession­al tindràs l’estímul necessari per continuar avançant.

Taure 21-4 / 20-5

Tindràs molt clares les teves idees i actuaràs de manera coherent. Avui estaràs una mica distret, però és que necessites distanciar-te de la rutina.

Gèminis 21-5 / 21-6

Vols aconseguir més estabilita­t, tant personal com laboral. Per això no dubtaràs a emprendre accions moderadame­nt arriscades i a fer canvis.

Càncer 22-6 / 22-7

El que necessites és fer el que et vingui de gust i sentir-te lliure de dir el que penses. Però avui et convé ser més diplomàtic o es generarà algun conflicte.

Leo 23-7 / 22-8

Et posaràs al dia de tasques pendents i t’alliberarà­s de responsabi­litats. Avui vols fer les coses a la teva manera i posaràs algunes pegues al que t’ordenin.

Verge 23-8 / 21-9

Tindràs converses interessan­ts amb amics o familiars, i estaràs més interessat a participar en activitats de grup i cooperar amb altres persones.

Balança 22-9 / 22-10

La teva atenció estarà posada en els assumptes familiars que s’han de resoldre, però no perdis de vista la teva professió, ja que estàs en un bon moment.

Escorpí 23-10 / 21-11

És un bon dia per escriure, fer conferènci­es, estudiar, publicar, viatjar o planificar algun viatge. Presta atenció al que penses, perquè tindràs bones idees.

Sagitari 22-11 / 20-12

Et sentiràs més segur actuant de forma pacient, responsabl­e i independen­t, posant límits i sent clar. Estàs molt decidit a superar les teves dificultat­s.

Capricorn 21-12 / 19-1

Estàs més sensible i amorós, i et mostraràs cooperador. Les teves relacions seran un estímul, t’ajudaran a posar-te en acció i no deixar assumptes pendents.

Aquari 20-1 / 18-2

Et notes amb energia per fer molta feina, tant física com mental, però avui et convé limitar-te una mica, respirar i pensar en el teu benestar.

Peixos 19-2 / 20-3

Hi haurà més activitat social en forma de reunions, trobades, trucades o missatges. Si estàs en un projecte de grup, hi aportaràs iniciativa i idees.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain