El Periódico - Català

Vellesa digna per als jubilats

- Ana Santillán Jubilada. Barcelona

El 6 de juny, l’Autoritat Independen­t de Responsabi­litat Fiscal (AIReF) va presentar un estudi amb diferents propostes per reduir la factura farmacèuti­ca. Una és acabar amb la diferència existent entre els pensionist­es i els treballado­rs a l’hora de finançar el medicament.

La veritat és que a hores d’ara de la meva vida ja no em sorprèn gairebé res, però em continuen indignant coses com aquestes, perquè sempre continuem sent els jubilats els que paguem les conseqüènc­ies de la mala gestió dels caps pensants que governen Escompte

panya. Senyors, assabentin-se d’una vegada que els jubilats ens mereixem una vellesa digna i poder viure tranquils i en pau la recta final de les nostres vides. Aconseguei­xin que es tornin tots els diners de la corrupció i el frau fiscal, controlin l’economia submergida i les receptes mèdiques, i facin que els polítics cotitzin els mateixos anys que qualsevol treballado­r. Que paguin aquells que no han cotitzat ni cotitzen, perquè jo no puc treure diners d’un compte que no és meu i al qual no he aportat, així que, per la mateixa raó, els que no han cotitzat no poden ficar la mà en el de les pensions, i menys si no són espanyols, perquè la Seguretat Social no és una oenagé.

Se’m passava per alt, els estan donant pagues a persones que no han cotitzat en la seva vida. I jo em pregunto: si no hi ha diners per als que hem cotitzat, ¿per què els donen pagues als que no han cotitzat mai? No sé si vostès tenen resposta a la meva pregunta. Jo, sens dubte, tot i que ho intento, no la trobo.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain