El Periódico - Català

El Corte Inglés reforma 600 hotels el 2018

L’àrea de serveis a ► empreses va facturar l’any passat 327 milions d’euros La firma ha equipat ► per 10 milions dos establimen­ts del parc Port Aventura

-

El Corte Inglés (ECI) manté la seva estratègia diversific­adora. L’ensenya més gran de grans magatzems d’Espanya va anunciar ahir a Vila-seca i Salou que la seva poc coneguda divisió d’empreses va facturar l’any passat 327 milions d’euros, dels quals més del 50% van correspond­re a l’àrea de reformes i obres, principalm­ent hotels, i el 34% a vestuari profession­al. El Corte Inglés Empresas va reformar o va equipar més de 600 hotels durant el 2018, exercici en el qual va posar en marxa cinc grans projectes internacio­nals, la major part d’ells a Amèrica Llatina.

L’ECI factura uns 16.000 milions anuals, amb uns beneficis de 200 milions. El grup de grans magatzems està disposat a potenciar àrees de negoci allunyades del però que aprofiten

la remodelaci­ó de l’Hotel Port Aventura ha suposat una inversió de 10 milions d’euros i que un dels elements fonamental­s ha sigut el termini exigit de l’obra. En cinc mesos van ser remodelade­s les 500 habitacion­s de l’Hotel Port Aventura i 150 més de l’establimen­t ambientat a l’Oest nord-americà.

L’àrea de negoci de l’ECI Empreses resulta vital en uns moments en què el mostra problemes d’expansió. En els últims tres anys, aquesta divisió ha reformat i equipat més de 15.000 habitacion­s d’hotel. L’ECI Empreses va començar la seva expansió internacio­nal amb la reforma per 3,5 milions d’euros en un hotel a Cusco (Perú) i al centre de convencion­s Amador de Panamà.

 ??  ??
 ??  ?? El nou Hotel Colorado Creek de Port Aventura.
El nou Hotel Colorado Creek de Port Aventura.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain