El Periódico - Català

Encreuat

-

HORITZONTA­LS: 1. Debuts cinematogr­àfics. Tros de fusta que ajuda a reblar el clau. 2. Inicial del nom. Pagada pels serveis prestats.

3. Acomiadàve­m. Espremen la mamella. 4. Tornes a comprovar la balança. Trepitja la torre italiana. 5. Fa unes hores, abans de la sortida del sol. Ètnies que no permeten veure's les cares. La més tossuda. 6. Cinquet victoriós. I si és primmirada, també posada. Pròxim a la família. 7. Indicador de treball. Rapinyaire majestàtic­a. Dues de la festa. 8. Moixons que encara no han abandonat el niu. Submergir dins la salsa. 9. Lletra que ho és de mena. Fibres a prova de foc. 10. Tancat dins la zona. Posa al descobert el que restava ocult. Fruit que embabaia. 11. Ens entestem a dir exactament el mateix. Xerri pels descosits.

12. Un cas molt enrevessat. Tenir un costum. Bo i estalvi.

VERTICALS: 1. Passaven a l'interior. Escoltava la prèdica. 2. Es fa la sorda amb la parella. Cèrvid dins l'arenal. Ara riuen, però una bona sacsejada els pot deixar inerts. 3. Deixen gravada una petjada. Punta d'espàrrec. 4. Monarca a petita escala. Navalla. 5. Expressat durant el semestre. Pot ser reservat, omís o de força major. Petó del poeta. 6. Adjectiu matemàtica­ment infinit. Munto l'arsenal. 7. Entres sense numeració. Desmais excitants provocats amb ganes de fer patir. Obre el llum. 8. El fill pansit de Noè. Cometi un error al lavabo. Revista encara per obrir. 9. Tabac fet pols. Millor no fer-ho com el rosari de l’aurora. 10. Passa pel sedàs. Tram final del tub digestiu. 11. D’aquí a molt poc. Ho solen ser els terrenys que voregen el riu. 12. Ocells de certes illes. Túnica de l'hàbit religiós.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain