El Periódico - Català

Horòscop

- Laura Giralt

Àries 21-3 / 20-4

Has de posar molt de part teva per salvar els obstacles que et trobaràs durant el dia. Més que lluitar contra els qui s’oposin, busca pactar.

Taure 21-4 / 20-5

No servirà de res embrancar-te en discussion­s que perjudicar­an les teves relacions. És millor que ocupis el temps en altres qüestions més satisfactò­ries.

Gèminis 21-5 / 21-6

Hi haurà algunes tensions per assumptes econòmics que et convé posar sobre la taula, sigui amb socis, clients o la parella. No t’impacienti­s i actua amb tacte.

Càncer 22-6 / 22-7

Et trobaràs amb persones fredes i calculador­es, així que tingues-ho en compte i no et deixis endur per les emocions. Tot i que els altres t’ho posin difícil, persevera.

Leo 23-7 / 22-8

Disposes d’una gran força de voluntat, i avui la necessitar­às si vols que el que tens entre mans tiri endavant. Actua amb cautela i tenacitat.

Verge 23-8 / 21-9

Per molt previsor que siguis, hi ha coses que se t’escaparan. És un bon dia per fomentar l’amistat. Amb els fills, combina la disciplina amb l’afecte i el joc.

Balança 22-9 / 22-10

T’estàs fent responsabl­e de temes familiars, però no ho assumeixis tot i demana ajuda. L’avenç profession­al demanda imaginació, disciplina i esforç.

Escorpí 23-10 / 21-11

Quan se’t posa alguna cosa entre cella i cella no hi ha qui et pari, però potser hauries de ser una mica més flexible i acceptar que les coses poden ser d’una altra manera.

Sagitari 22-11 / 20-12

Els assumptes econòmics guanyaran més importànci­a. Els tractes amb els bancs o els socis no seran fluids. Convé dialogar i perseverar.

Capricorn 21-12 / 19-1

No és un bon moment per intentar convèncer ni per deixar-te convèncer. El millor és ser honest i deixar que cada un actuï com vulgui.

Aquari 20-1 / 18-2

Vols ser útil, però t’has de fixar uns límits perquè no abusin de tu. És important que no acceptis crítiques que no són adequades ni entris en xafarderie­s.

Peixos 19-2 / 20-3

Parlar del que et preocupa amb gent de confiança t’ajudarà a entendre millor el que passa. En l’amor, les dificultat­s us portaran a ser més honestos.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain