El Periódico - Català

El Barça creu en les seves opcions al Palau

Pesic confia a tornar el cop al Madrid després del cruel 2-0

-

Lluny de sentir-se derrotats després del 2-0 amb què arribaran avui al tercer partit de la final de Lliga (21.00 hores, #Vamos), els jugadors del Barça se senten més motivats que mai i amb ganes de tornar el cop al Madrid ara que la sèrie, que es disputa al millor de cinc, es trasllada al Palau Blaugrana. «Hi ha ganes de jugar i de guanyar. És un gran repte per a nosaltres aconseguir la reacció», assegura el capità, Ante Tomic, donant veu a un sentiment estès al vestidor barcelonis­ta.

El tècnic del Barça, Svetislav Pesic, considera que els seus homes han de treure precisamen­t la motivació del 2-0 en contra i plantejar-se la final «com un repte» per mantenir la motivació i la determinac­ió

que van mostrar dilluns a Madrid. «Els nostres jugadors volen competir. Això és el més important i jo vull que preparem un partit com el segon que vam jugar. Hem de repetir les coses positives que vam fer, la defensa de transició i del

and roll i millorar algunes tàcticamen­t», va assenyalar el tècnic serbi, que no va buscar excuses per a la derrota ni va entrar en els errors comesos pels blaugrana (la pèrdua de la pilota per cinc segons, el rebot ofensiu que agafa Rudy i que va acabar amb el triple de Carroll) i molt menys analitzar les discutides decisions arbitrals.

COP ANÍMIC És cert que la derrota en el segon partit amb el triple de Carroll, després que el Barça el dominés de principi a final, va ser un cop anímic. «Encara no em puc creure el que va passar a l’últim minut», va admetre Tomic, corroboran­t l’expressió d’Oriola per explicar com de sorprenent va ser el desenllaç: «Ens va quedar cara de tontos per perdre per petits detalls». Però els jugadors del Barça fan l’efecte d’haver-ho assimilat ràpidament i estar determinat­s a tornar el cop als madridiste­s. «Estem una mica fotuts. Però un amic em va dir després de perdre el segon partit, que aquest és com un partit de tennis a cinc sets. Vol dir que encara queda molt. Amb l’ajuda de l’afició i amb el nostre bon joc crec que podem guanyar els nostres dos partits al Palau», va sentenciar Tomic, per fer una crida a l’afició.

Aquesta millora del Barça la intueix el tècnic blanc, Pablo Laso, que va celebrar, com tot el madridisme, el triple de Carroll, però creu que encara queda molt. «Això no s’ha acabat. És un 2-0, però sabem que queda molta feina per fer», va dir el preparador vitorià. «No em va sorprendre el Barça. Em preocupa molt més el que nosaltres vam fer malament. La meva obligació és pensar què hem de fer millor nosaltres. Estic content, però jugaran millor, com es va veure al segon partit».

 ??  ?? El madridista Tavares fa un mat, superant Singleton.
El madridista Tavares fa un mat, superant Singleton.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain