El Periódico - Català

Taylor Swift i Katy Perry exhibeixen pau

-

Després de tres anys d’estira-iarronsa, Katy Perry i Taylor Swift han firmat la pau. Després de la publicació a Instagram, fa uns dies, de la foto d’unes galetes que llançava un missatge de reconcilia­ció, ara totes dues apareixen juntes a l’últim videoclip de Swift,

You need to calm down. Les dues estrelles pop es van enfadar quan Taylor començava la gira del disc

Red i, en la meitat del tour, va perdre diversos ballarins suposadame­nt robats per Perry, cosa que aquesta sempre va negar. Però la cantant de Shake it off s’ho va prendre malament i va pensar que Katy li volia sabotejar la gira. A partir de llavors, totes dues van prendre camins separats, i el cas va empitjorar quan Perry va començar a sortir amb John Mayer, exnòvio de Swift.

L’enemistat entre les dives s’havia mantingut fins que van decidir llimar asprors mitjançant unes galetes que Katy va preparar, on va posar aquest missatge: «Pau a la fi (Peace at last)», i hi etiquetava la seva exenemiga Taylor. Després del perdó de les galetes, Swift va presentar la setmana passada la cançó You need to calm down, on parla sobre l’homofòbia i els haters d’internet. El que ningú esperava era que Katy sortís al vídeo, vestida d’hamburgues­a, com a la Gal·la MET, mentre Taylor s’hi uneix amb un vestit de patates fregides i es fonen en una abraçada. Adeu als dards. Al clip, a més, desfilen famosos com Ryan Reynolds, Rupaul, Ellen Degeneres, Todrick Hall i molts més.

 ??  ?? Katy Perry (d’hamburgues­a) i Taylor Swift (de patates fregides) s’abracen al vídeo.
Katy Perry (d’hamburgues­a) i Taylor Swift (de patates fregides) s’abracen al vídeo.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain