El Periódico - Català

Horòscop

- Laura Giralt

Àries 21-3 / 20-4

És important que moderis els teus moments de mal humor. Si t’ho proposes, seràs capaç d’utilitzar aquesta energia per lluitar pel que realment t’interessa.

Taure 21-4 / 20-5

Avui et costarà cedir i acceptar ordres, i el millor per a les teves relacions serà mantenir una comunicaci­ó fluida i no deixar-te portar per estats emocionals negatius.

Gèminis 21-5 / 21-6

És possible que prenguis decisions brusques que responen més a un anhel de llibertat que a la reflexió. Respecte a la teva economia, ves amb compte que no t’enganyin.

Càncer 22-6 / 22-7

Ara enfrontarà­s els teus assumptes de forma directa i honesta, però no actuïs de manera dràstica i mantén l’autocontro­l. Més endavant veuràs que haurà valgut la pena.

Leo 23-7 / 22-8

Els assumptes laborals requeriran una solució assenyada, no et precipitis. Hi ha relacions que t’estressen i serà molt millor distanciar-te’n abans que esclati la tensió.

Verge 23-8 / 21-9

Els imprevisto­s seran la tònica del dia, i per això t’hauràs de mantenir flexible per reorganitz­ar-te. En l’amor, el recel no serà bon conseller. Si tens dubtes, parla’n.

Balança 22-9 / 22-10

Et sents ambiciós en el camp profession­al i faràs molt per les teves metes. Protegeix-te de persones dominants i defensa els teus interessos. Tingues paciència.

Escorpí 23-10 / 21-11

No perdis el temps en discussion­s que no porten enlloc, només a gastar energia i a posar-te de mal humor. Tindràs la capacitat per investigar i estudiar temes complexos.

Sagitari 22-11 / 20-12

Tindràs moltes coses per fer i serà un dia caòtic si no t’organitzes. Hi haurà moltes notícies, algunes d’inesperade­s, i necessitar­às calmar la ment de tant en tant.

Capricorn 21-12 / 19-1

Sigues prudent a l’hora d’enfrontar-te amb altres persones; mira si val la pena i com ferho de manera que obtinguis el millor resultat. Sigues cautelós també amb els diners.

Aquari 20-1 / 18-2

Estaràs més nerviós i irritable. Et convindrà fer exercici físic, ja que serà una via per escapar de tanta emoció. Faràs molta feina però recorda descansar.

Peixos 19-2 / 20-3

Evita les situacions perilloses i estressant­s, encara que sigui difícil. Estàs en un moment molt creatiu. És important tenir clares les metes per aconseguir-les.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain