El Periódico - Català

Svetislav Pesic

El Madrid presenta el lateral Mendy

-

radors, fet que va mantenir una situació d’equilibri durant molts minuts (27-25, m. 14) fins a la irrupció d’un jugador que, fins ara, havia passat desaperceb­ut: Trey Thompkins, i que es va presentar en gran: 13 punts en el segon quart, amb una sèrie de 3 de 4 en triples, i efectives accions defensives que van llançar l’equip de Laso i van generar la primera ruptura clara del marcador (2937, m. 18) que el Barça va intentar trampejar com va poder.

PARCIAL FINAL Amb nou punts consecutiu­s en la represa, amb dos triples addicional­s de Taylor i Randolph, el Madrid va amenaçar de dinamitar la final (38-49, m. 23). Però en aquells instants va tornar a aparèixer el Barça més resilient per tornar a recuperar el pas amb un parcial de 12-0 que va deixar tot obert per a l’últim quart (56-58).

Amb Campazzo en la seva versió més letal, el Madrid va deixar una situació idíl·lica per afrontar els últims dos minuts (71-77). Però va ser llavors quan el Barça li va tornar el cop al seu rival, amb una remuntada que va recordar la madridista de la segona trobada i que li permetrà disfrutar en 48 hores d’una altra nova oportunita­t.

Florentino Pérez, presi► dent del Reial Madrid, va assegurar ahir que ha fitxat el «millor lateral de la Lliga francesa» i va qualificar Ferland Mendy, de 24 anys, ex de l’Olympique de Lió, en la seva presentaci­ó a l’estadi Bernabéu, com una «de les grans aparicions a França. «Donem la benvinguda al millor lateral esquerre de la lliga francesa les dues últimes temporades.

El Joventut i Simon Bir► gander han arribat a un acord de renovació per tres temporades més, fet que suposarà que el suec continuï com a verd-i-negre fins al juny del 2022. El pivot acabava el seu contracte el 30 de juny del 2020, i amb la seva renovació, el club confia en un jugador jove (21 anys) que es va perdre gran part de l’última temporada per una lesió al genoll.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain