El Periódico - Català

Estimat Albert, rectifica

-

Fa uns dies, podíem llegir una carta que Francesc de Carreras li va escriure a Albert Rivera en la qual li deia tot el que pensava i pensem molts afiliats i simpatitza­nts de Ciutadans.

L’any 2016 em vaig afiliar al partit perquè tant el seu ideari com el seu president em transmetie­n un missatge clar, correcte i sincer; però qui diria que tres anys després, aquesta mateixa persona pactaria amb l’extrema dreta. Aquells que sempre hem criticat: els extrems. Cap d’ells és bo, Albert.

Recordo que en passades campanyes electorals, la gent ens insultava, ens injuriava, ens deien fatxes i nosaltres podíem rebatre’ls. Però ara ja no podem. Ara ja no pels pactes amb Vox. ¿I a Catalunya? A Catalunya ens hem quedat orfes. Hem perdut milers de vots i desenes d’afiliats molt vàlids per al nostre projecte, i tot pel que acabo d’esmentar.

Aleshores, ¿què fem? Jo, estimat Albert, em comprometo, juntament amb els meus companys, a revertir tota aquesta situació des de Barcelona. La nostra ciutat, on va néixer tot. On va néixer l’esperit de Ciutadans. Però necessitem fer-ho tots junts, des de dalt de tot de l’executiva fins a les bases, perquè recorda que el nostre primer lema va ser: «Millor units».

Només vull afegir una cosa que ja et va dir Francesc de Carreras: «Rectifica». Molts no desitgen que a Cs els uneixi només un record melancolió­s.

Eric San Clemente Programado­r. Barcelona

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain