El Periódico - Català

De la llitera a l’altar

► Belén Esteban es casa envoltada de misteri amb un ambulancie­r

-

Ha arribat el gran dia per a Belén Esteban: el casament amb el seu nòvio, Miguel Marcos, del qual té l’exclusiva la revista

¡Hola!, tot i que la col·laboradora de Sálvame havia jurat i perjurat que mai la firmaria. Fins i tot els seus companys del programa es van quedar atònits (tot i que algun ja ho havia vaticinat) a l’assabentar-se’n. «Em feia il·lusió sortir a l’¡Hola! vestida de blanc». Així va justificar la seva decisió la Princesa del poble, que, com van fer Pilar Rubio i Sergio Ramos fa una setmana, ha prohibit els telèfons mòbils.

Se sap poc dels detalls del casament amb Marcos, conductor d’ambulància a qui va conèixer quan la va atendre en una ocasió,

i fins i tot els tertulians de Sálvame, acostumats a rebentar secrets, diuen que els desconeixe­n. Només ha transcendi­t que el lloc escollit és una finca envoltada de muntanyes on s’accedeix per un pontet sobre un riu, La Vega del Henares, a Alcalá de Henares, on acudiran els 300 convidats (d’ells, deu són testimonis). Després de la cerimònia civil, se servirà un menú que rondarà els 150 i 200 euros per persona i que sembla que serà generós. «La Belén ens ha dit que mengem i beguem com porcs», ha revelat Lydia Lozano. També hi haurà actuacions, però se’n desconeixe­n els artistes.

Entre els convidats es troben alguns dels companys de la núvia: Jorge Javier Vázquez, Carlota Corredera, Terelu Campos (a més a més de la seva germana, Carmen Borrego; la seva mare, María Teresa Campos amb el seu inseparabl­e Bigote Arrocet), Kiko Hernández, Mila Ximénez i Lydia Lozano.

El padrí serà Raúl Prieto, exdirector de Sálvame, i oficiaran com a testimonis María Patiño, Antonio Rossi i Gema López, entre altres. També hi estan convidats Mario Vaquerizo i Brays Efe (Paquita Salas). Un altre dels secrets més ben guardats, com no podia ser de cap altra manera, és el vestit de la núvia. Més ben dit els vestits, que en seran dos i han anat directamen­t a la finca. «Ja tinc el vestit de núvia com jo vull», ha sentenciat Belén, que en el seu casament amb Fran Álvarez, el 2008, va lluir una creació d’El Corte Inglés. Jorge Javier Vázquez,que n’ha vist un, diu que és molt bonic. I només ha revelat que «És blanc».

 ?? INSTAGRAM ?? ►► Miguel Marcos i Belén Esteban.
INSTAGRAM ►► Miguel Marcos i Belén Esteban.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain