El Periódico - Català

Horòscop

- Laura Giralt

Àries 21-3 / 20-4

Serà un bon dia per reunir-te amb els amics i sortir de festa. Però massa acció et molestarà, també voldràs estar tranquil i dedicar-te a les teves aficions.

Taure 21-4 / 20-5

Estaràs disposat a passar-t’ho bé amb els amics i interessat a conèixer gent i llocs nous. Pren-te les coses amb calma i no et disgustis davant els imprevisto­s.

Gèminis 21-5 / 21-6

Estaràs avorrit de fer allò de sempre i planificar­às alguna activitat diferent que et diverteixi. La teva ment estarà molt desperta i t’agradarà debatre i informar-te.

Càncer 22-6 / 22-7

Al matí, hauràs de dedicar un temps a assumptes pràctics. A la tarda, necessitar­às canviar d’aires i sortir, tot i que sigui al cine. Quedar-te a casa t’atabalarà.

Leo 23-7 / 22-8

Tot i que t’ho passaràs bé en qualsevol reunió social, estàs més sensible i preferiràs estar amb gent de tota confiança. Si tens parella, la nit serà molt apassionad­a.

Verge 23-8 / 21-9

El temps que dediquis a cuidar les teves relacions personals serà molt beneficiós per a tothom. Al matí, l’exercici físic t’ajudarà a començar el dia més animat.

Balança 22-9 / 22-10

Serà un dia molt positiu en la teva vida social i en l’amor. El teu do de gent et facilitarà fer nous contactes. A la tarda, un temps per cuidar la teva salut serà ideal.

Escorpí 23-10 / 21-11

T’espera un dia molt animat malgrat que no sigui com el vas planejar. Hi haurà alguna sorpresa però moltes rialles i bon ambient amb els amics i la família.

Sagitari 22-11 / 20-12

Combinaràs l’activitat amb la companyia dels teus i la gent propera. Avui serà ideal muntar una festa a casa o anar a visitar algun parent o amic.

Capricorn 21-12 / 19-1

Et mostraràs molt comunicati­u i amb una gran capacitat de lideratge. Serà un plaer conversar amb tu de qualsevol tema i, també, tenir-te com a company de viatge.

Aquari 20-1 / 18-2

Les teves relacions seran molt gratifican­ts. Malgrat que hi hagi qui et decebi, disfrutarà­s de cada moment del dia. Avui, cuida la teva butxaca o gastaràs massa.

Peixos 19-2 / 20-3

Et divertiràs molt si no ets gaire exigent. Disfrutarà­s molt del menjar, la bona companyia i de qualsevol pla que puguis compartir amb la gent que t’importa.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain