El Periódico - Català

Sandra Golpe, líder de la sobretaula

- RICKY GARCÍA / SERGIO LÓPEZ

A punt de tancar una temporada televisiva d'alt contingut informatiu, Sandra Golpe ha tornat a revalidar a Antena 3 la seva posició com a líder en els espais de notícies de la sobretaula per tercer any consecutiu. La periodista i el seu equip han aconseguit una mitjana de 2.429.000 espectador­s i un 18,2% de share de setembre a juny, 189.000 seguidors més que la temporada anterior. D'aquesta manera, s'ha tornat a col·locar de nou davant d'Informativ­os Telecinco, amb David Cantero i Isabel Jiménez, que manté la segona posició, amb 15,4% de share i 2.038.000 espectador­s, i del Telediario d'Ana Blanco a La 1 de TVE, que acusa la tendència descendent dels últims anys i marca mínims amb un 12,6% i 1.661.000 televident­s.

En aquestes tres temporades, Golpe ha modernitza­t el format d'informatiu tradiciona­l, incorporan­t periodiste­s de la redacció per analitzar i contextual­itzar algunes peces amb dades des d'un altre set del plató. L'informatiu ha aconseguit consolidar el seu model i aconseguei­x la seva temporada més vista des de la 2008-09, quan entaulava una ajustada lluita amb la cadena pública, que ara avantatja en gairebé 6 punts.

Amb l'estat d'alarma, Antena 3 Noticias 1 ha superant bastants dies la barrera dels tres milions. De fet, els últims tres mesos ha aconseguit col·locar-se com l'informatiu més vist de totes les cadenes.

En aquestes tres temporades, Golpe ha modernitza­t el format d'informatiu tradiciona­l

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain