El Periódico - Català

Encreuat

- ÀNGELO

HORITZONTA­LS: 1. Els platònics es mantenen castos. D'entrada, val per un milió. 2. Tancada entre quatre parets. Indi de laboratori. 3. Lletra que conté el telefax. Mala llet envasada. 4. Trencant el càntir a cops de cap. Bona, però no bo. 5. Cogui a foc viu. Menys d’un any de conductor. 6. S'amaga a la màniga dels més espavilats. Sense ser-ho, viu com un rei de l'orient. 7. Triplicada per mimetisme. Arbres insígnia de la salut mundial. Tinc un preu. 8. Post que forma part de l'entaulamen­t de les naus. S’intercala entre parells. 9. Explicant tot allò que altres represente­n. Si és lent s’acaba escalfant. 10. Enganyar la parella sense avís previ. Les nostres aspiracion­s són la seva perdició.

VERTICALS: 1. Final feliç del descens aeronàutic. 2. Li han calgut bons padrins per ser membre de la cosa nostra. Es torna brava quan bufa el vent.

3. Mai no actuen amb transparèn­cia. Acció que pot ser tan pecaminosa com l'omissió. 4. Rival incompeten­t. Ficà la por al cos. 5. Actes únics humorístic­s. Arròs negre. 6. Proveeixin amb béns. Domicili innombrabl­e. 7. Profession­al que viu d’il·lusions. Clavilla que val més no perdre si no es vol parar boig. 8. Fa palesa la presència del vident. Sumaran les forces tot i semblar rivals. Tanca el bloc. 9. Canvia de sentit. Un públic molt profession­al. 10. Bona pell per fer guants. Segellar sense gastar saliva.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain