El Periódico - Català

Tres arrestats per l'apunyalame­nt

-

Els Mossos d'Esquadra han arrestat tres homes vinculats a l'apunyalame­nt de dos germans a la plaça de l'ajuntament de Santa Coloma de Gramenet la nit de dimecres a dijous, segons van explicar fonts consultade­s per aquest diari. Un dels dos va morir a l'acte, mentre que l'altre es recupera després de ser traslladat en estat greu a l'hospital de Can Ruti. Entre els arrestats hi ha el presumpte autor material dels fets.

La baralla es va produir després de la mitjanit. Els tres detinguts viuen en un local ocupat, Beroga, i es van enfrontar amb les dues víctimes, que eren davant un altre lloc ocupat, Cooperativ­a de la Colmena. Els dos immobles estan un al costat de l'altre, a la plaça de la Vila, i acostumen a allotjar consumidor­s de droga. La baralla va pujar d'intensitat i un dels agressors va treure una navalla i va apunyalar els dos germans, de nacionalit­at espanyola i de 49 i 48 anys, respectiva­ment.

Els investigad­ors els van sorprendre dijous al sortir de Beroga. Després de prendre'ls declaració, van tornar al local per dur a terme una inspecció ocular i una reconstruc­ció dels fets en presència dels sospitosos. El cas es troba sota secret de sumari i els tres arrestats passaran a disposició judicial en les pròximes hores.

Segons fonts municipals, les dues víctimes sumen més de mig centenar d'antecedent­s policials per furts i robatoris. Així mateix, els sospitosos compten amb un historial delictiu tot i que de menor calat.

 ?? Els sospitosos ocupaven el Beroga. ?? RICARD CUGAT
Els sospitosos ocupaven el Beroga. RICARD CUGAT

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain