El Periódico - Català

Tempesta eterna

Messi hauria paralitzat la renovació i afegeix pressió al club, que diu no tenir-ne constància Bartomeu s'enfronta a una situació esportiva insegura que tensa l'últim any del seu mandat

- ALBERT GUASCH

Cada vegada que parla, tremola la terra blaugrana. I quan no ho fa, en ocasions també. La cadena SER va explicar que Leo Messi està enfadat, citant fonts pròximes a l'argentí, i per això ha paralitzat la renovació del seu contracte, que no acaba demà, sinó el juny del 2021. Fins al tancament d'aquesta edició, Messi no havia desmentit la informació. Acostuma a fer-ho ràpid quan alguna cosa no li agrada, en general per Instagram, que és on fa explotar la pólvora.

El Barça va ser agafat per sorpresa. No ens consta, no sabem res, va ser la versió oficial. Però en el món sovint infantil del futbol, i també tòxic, quan Messi xiuxiueja, s'escolta un terrabasta­ll. De moment, afegeix pressió a la presidènci­a de Josep Maria Bartomeu, que no va curt d'incertesa i tensió en el pla esportiu. Deixem aquí al marge la part econòmica i la famosa auditoria, que no arriba. Aquests són els tres fronts immediats de la seva presidènci­a respecte a la pilota.

el vicepresid­ent esportiu Javier Bordas i Eric Abidal, el director esportiu. La comitiva va sortir convençuda que la pau havia tornat al vestidor i que l'entrenador havia sabut marcar el seu territori. Se'l considera un home amb personalit­at, tot i que existeixen indicis clars que, quant a les alineacion­s i als canvis, s'ha sotmès a les lleis jeràrquiqu­es. Tots volen jugar i alguns, no importa el seu rendiment, no volen ser substituït­s. Luis Enrique i Ernesto Valverde van viure episodis similars. El pitjor, no obstant, és que l'equip ha deixat de ser fiable. Gairebé perduda la Lliga, la Champions queda com una taula de salvació. La més inagafadis­sa.

Després de la discussió de Balaídos els dirigents volien sentir la versió del tècnic, també sobre altes i baixes

Amb Trincao, Pedri i l'auge de Riqui Puig i Ansu Fati el club relativitz­a l'envellimen­t de la plantilla

 ??  ?? Leo Messi, davant l'Atlètic al Camp Nou.
Leo Messi, davant l'Atlètic al Camp Nou.
 ??  ?? JORDI COTRINA
JORDI COTRINA

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain